Μπορώ να γίνω επαγγελματίας πιλότος;

• Thread starter Thread starter Dealer
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
φιλε gpilot:
σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου....αλλα θα ηθελα αν μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι το ATPL.....γιατι δεν εχω ιδεα....
ΥΓ:(δεν ψαχνω για αερολεσχες....)θελω να γινω πιλοτος στα μεγαλα επιβατικα αεροπλανα ωστε να δουλεψω σε μια εταιρια οπως π.χ AEGEAN,OLYMPIC AIR και αλλες....(για παραδειγμα σε boeing αεροπλανα,ή και σε αλλα.....πιστευω να καταλαβαινεις πως σκεφτομαι φιλε μου....

kostas_auth όλα μα όλα έχουν απαντηθεί.Υπάρχουν δεκάδες ανοιχτά threads.Άρχισε να διαβάσεις.

απαντησε μου λιγο ρε μαν αν μπορεις.....τι θα χασεις???

Φίλε μου για να καταλάβεις.Σχεδόν κάθε βδομάδα έχουμε έναν καινούργιο χρήστη στο φόρουμ ο οποίος ρωτάει σχεδόν τα ίδια με αυτά που ρωτάς εσύ.Οι περισσότεροι ανοίγουν κι από ένα θέμα ενώ άλλοι ρωτάνε στα υπάρχοντα.Καταλαβαίνεις τί είναι να επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια συνέχεια.Θα γεμίσει άσκοπα το φόρουμ.
Για την ιστοριά ATPL=Airline Transport Pilot License.
Μόλις τελείωσεις μια σχολή επαγγελματιών πιλότων έχεις το fATPL (f=frozen).
Για να "ξεπαγώσει" θέλει 1500 ώρες πτήσης.Και ναι μπορείς να δουλέψεις με το fatpl σε αεροπορική.
Όλα τα υπόλοιπα είναι μπροστά σου.Άρχισε να διαβάζεις όλα τα θέματα της κατηγορίας "Επάγγελμα αεροπορία" και αν δεν καλυπτείς (πράγμα αδύνατο μιας και έχουν ειπωθεί όλα) μπορείς να ρωτήσεις. :wink:

φιλε μου z_pilot και γενικα οσοι γνωριζετε σιγουρα το θεμα που σας υποβαλω παρακατω θελω να μου απαντησετε με συνεση και οχι αερολογιες....ακουσα κατι προχτες αλλα και διαβασα στο ιντερνετ επειδη το εψαξα πολυ το θεμα,οτι οι πιλοτοι της αεροπορικης εταιριας lufthansa(για οσους δεν ξερουν προκειται για μια απο τις μεγαλυτερες και πιο κερδοφορες αεροπορικες εταιριες στον κοσμο) παιρνουν μισθο που κυμενεται απο 70.000-115.000 Ε το μηνα.....αν ειναι δυνατον ρε παιδια....δεν μπορω να το πιστεψω.....και οι συγκυβερνητες 40.000-70.000 Ε το μηνα....τα νουμερα αυτα ειναι υπερβολικα μεγαλα δεν νομιζετε????οποιος ξερει ή γνωριζει κατι περι του θεματος ας απαντησει....(αν δεν πιστευετε αυτα που σας λεω πολυ ευχαριστως να σας δωσω και το link)...σας ευχαριστω....περιμενω απαντησεις σας,σχολια και αντιδρασεις....

Αδερφε μαλλον τον χρονο εννοεις..Για κοιτα το ξανα... :!:
Ασε που δεν νομιζω να μη ξερει κανεις εδω ποια ειναι η λουφτχανσα... :wink:

φιλε μου 0Α570...αν διαβασες σωστα ειπα πως ας μιλησουν καλυτερα αυτοι που ξερουν ή αυτοι που εχουν επιγνωση του θεματος.....προφανως εσυ δεν εχεις τπτ απο τα 2 για να τα λες αυτα....αν δεν ξερεις εσυ τη lufthansa δεν σου φταιω εγω....ενημερωσου καλυτερα γιατι μου φαινεται δεν εχεις ιδεα περι του θεματος....συγγνωμη κιολας....(και αν προσεξες ειπα μισθο...οχι ετησιες απολαβες.)

οριστε και το λινκ για να ενημερωθεις λιγακι...υπαρχουν πολλα....http://translate.google.gr/translate?hl ... N120100222 ...........ψαξε καπου στην μεση το λεει....και αν παρατηρησεις λεει αρχικος μισθος....οχι τελικος...

kostas.ath. είναι παραπάνω από προφανές πως πρόκειται για ετήσιες απολαβές

ρε παιδια καταρχας ξερετε τι σημαινει μισθος????μαλλον δεν ξερετε ουτε νεα ποσο μαλλον αρχαια ελληνικα...μισθος ειναι το μηνιαιο εισοδημα...ακι δεν το λες εγω....αλλα ο μπαμπινιωτης....και κατα δευτερον αν δεν ξερετε αγγλικα καντε μια μεταφραση στο λινκ και διαβαστε....λεει 115.000Ε ΜΙΣΘΟ...μπειτε και σε κανενα αλλο site πριν μιλισετε ρε μαγκες δλδ.....μην λετε αερολογιες.....οταν δεν εχετε ιδεα για το θεμα.....μπες και διαβασε πως ο μισθος τους κυμαινεται στα 100.000 χιλιαρικα,αλλα απο αυτα εχουν τεραστιες κρατησεις που μπορουν να φτανουν και το 40%.....δλδ περιπου 60.000-70.000 Ε στην τσεπη τους μηνιαιως....ελεος δηλαδη....διαβαστε πρωτα,ενημερωθητε και αν εχω κανει λαθος δωστε μου ενα λινκ της Lufthansa που να λεει το αντιθετο....γιατι εγω σας εδωσα ενα που να λεει τα λεει ολα αυτα...ας μιλησει καποιος που ξερει επιτελουσ ρε μαγκες...γιατι ειμαστε ενδιαφερομενοι και θελουμε ουσιωδες απαντησεις και οχι λογια του αερα....σας παρακαλω μονοι οσοι ξερετε κατι για το συγκεκριμενο θεμα ας απαντησουν σε αυτα που ειχα ρωτησεις πρωτυστως(στην αρχη αρχη)