Athens AW: Θερινό πρόγραμμα 2010

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Διορθώθηκε στο χάρτη εννοώ ότι τοποθετήθηκε στη σωστή θέση

Καλησπέρα σε όλους,

Χτες το βράδυ έκλεισα Athens Airways εισιτήριο SKG-ATH με 71e τσιμπιμένα πιστεύω αλλά ήθελαν επιτέλους να την δοκιμάσω αλλά από αυτά που διάβασα στο forum δεν αναμένω να δω και πολλά αν και είχα ακούσει ότι το inflight service της είναι καλό.Ακούγεται τίποτα με την εταιρία ότι δεν πάει καλά και τίποτα για κλείσιμο??? :( Ελπίζω να πετάξω την Δευτέρα και να μην έχω άλλα(ακυρώσεις,καθυστερήσεις) γιατί πρέπει να βρίσκομαι Αθήνα το βράδυ.

Πάντως απ' ότι βλέπω, τα F-50 είναι άφαντα. Ήδη αν παρατηρήσει κάποιος, έχουν αρχίσει οι καθημερινές αλλαγές στο τύπο αεροσκάφους ανά πτήση. Τουλάχιστον αυτή τη φορά η αλλαγή είναι από Fokker σε RJ4 (όχι όπως με τις άγονες από Rj4 σε ATR).

Αγαπητέ lefteris17,

Οφείλω να συγχαρώ την επιλογή σου, διότι δεν προτίμησες το κατεστημένο των ΟΑ/Α3. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να προετοιμαστείς γερά για την εμπειρία σου. Το inflight service νομίζω πως θα περιοριστεί στα τυπικά (νομίζω πως οι εποχές των σολωμών και των μάφιν πρέπει να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί).

Κατά τα άλλα η εταιρεία φυσικά και δεν πάει καλά. Ξεκίνησε προσπαθώντας να πετάξει σε όλη την Ελλάδα, μετά συνέχισε προσπαθώντας να πετάξει σε όλη την άγονη Ελλάδα και κατέληξε να πετάει από τη Θεσσαλονίκη σε νησάκια με καθεστώς ημι-ναύλωσης. May the force be with you!

Πάντως σήμερα έγινε μια συγχώνευση!
Αυτή των δρομολογίων της εν λόγω προς AXD και MJT.Ήλθαν τα δυο εις σάρκαν μια!

Το θερινό πρόγραμμα τερματίζει 12/9 σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους. Έπειτα? Έχουμε κανένα clue? Κάτι άκουσα ότι τσίμπησαν πάλι τις μετακινήσεις Β και Γ Εθνικής στο ποδόσφαιρο...

OA701":1wsti4to said:

Για την ακρίβεια, τερματίζει αυτό το ΠΣΚ με τις τελευταίες πτήσεις. Τουλάχιστον το σύστημα κρατήσεων δε δείχνει κάτι άλλο. Πάντως με 2 αεροπλάνα, και εφοσον έχει συμβόλαια ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις ή/και άλλων αθλημάτων δε νομίζω να κάνει κάτι άλλο, πέραν από τις γνωστές έκτακτες πτήσεις με σήμα τη μπάλα