Athens AW: Θερινό πρόγραμμα 2010

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται με τη ZF508; Διανυκτερεύει στη Μύκονο και φεύγει για Θεσσαλονίκη το επόμενο μεσημέρι στις 17:00 ως ZF465 ή γίνεται ferried προς άγνωστο προορισμό;

Η ZF508 φτάνει Μύκονο στις 2240 και 2310 αναχωρεί ως 469 για SKG, όπου και διανυκτερεύει.
Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται τα πολυάριθμα charter της εταιρείας από SKG και Κυριακή απόγευμα εκτελείται η 466 από SKG για JMK η οποία επιστρέφει ως 505 στην ATH.

(Μιας και δεν έχουν τι να κάνουν περιμένοντας τα F50), είπαν να ανανεώσουν το χάρτη των προορισμών (μιας και είχε μείνει στα δεδομένα του... Δεκεμβρίου) και να γεμίσουν με φαντεζί bannero-διαφημίσεις ("Κάθε ΣΚ από Αθήνα για Σαντορίνη και Μύκονο" κτλ).

Για άλλη μια φορά η προχειρότητα συνόδεψε το εγχείρημα της εταιρείας. Στο χάρτη εμφανίζεται ο προορισμός "Λίμνο" (το) (λίγο κάτω από την Τένεδο να το πω, πάνω από τη Μυτιλήνη να ναι, κάπου εκεί τελοσπάντων). Έχω πειστεί πως είναι η Λήμνος και πρέπει να πάει λίίίίγο πιο αριστερά να συμπέσει με το πραγματικό νησί.

Τον καιρό που πετούσαν (;) προς Ικαρία, ο προορισμός επάνω στο E-ticket receipt αναγραφόταν ως "Lkaria". Έχω αρκετά τέτοια receipts στα χέρια μου.

Εχει και Θεσσαλονίκη - Κεφαλωνιά, καθώς και Θεσσαλονίκη - Κάρπαθος (όχι Κάρπαθο).... :lol: :lol:

Πάντως ας μην τα "χρεώνουμε" όλα στην εταιρεία... για τις βλακείες του χάρτη δεν φταίει η αεροπορική... φταίνε οι κατασκευαστές του site.
Βέβαια... μια αεροπορική που σέβεται τον εαυτό της, θα έπρεπε να κάνει ένα "pre-flight" check στο site της πριν βγεί στον αέρα....

H Ικαρία είναι δίπλα στην Αττική (την μπέρδεψαν με τη Μακρόνησο;;;) και το Ηράκλειο άλλαξε θέσεις με το... Ρέθυμνο!
Εντάξει, φταίνε οι σχεδιαστές του site, αλλά από την άλλη, δεν υπάρχει ένας υπεύθυνος που να ελέγχει το τι ανεβαίνει σε ένα site αεροπορικής εταιρίας;
Αν δηλαδή οι προγραμματιστές έβαζαν banner που να έλεγε "δωρεάν εισιτήρια" θα έφταιγαν μόνο αυτοί; :roll:

GP707":2rg5wjd9 said:
H Ικαρία είναι δίπλα στην Αττική (την μπέρδεψαν με τη Μακρόνησο;;;) και το Ηράκλειο άλλαξε θέσεις με το... Ρέθυμνο!

Που ξέρει κανείς; Ισως προσπαθούν να προβλέψουν το μέλλον οι άνθρωποι!!!
Μπορεί στον επόμενο σεισμό η Ικαρία να έρθει δίπλα στην Αττική και το Ηράκλειο να αλλάξει θέση με το Ρέθυμνο ! :lol: 8) :D

Πάντως ένα banner για δωρεάν εισιτήρια θα έκανε χαρούμενους πολλούς ανθρώπους !! :thx:

MaroT":3yup437z said:
Πάντως ένα banner για δωρεάν εισιτήρια θα έκανε χαρούμενους πολλούς ανθρώπους !! :thx:

Άσε που δε θα χρειαζόταν να γίνουν refunds των ανεκτέλεστων πτήσεων.

"Το Λίμνο" διορθώθηκε στο χάρτη, η Ικαρία παραμένει κοντά στη ..Σίφνο! Δεν παίζονται με τίποτα σε αυτή την εταιρεία :great: Είναι μετά να τους παίρνει κανείς στα σοβαρά?

Καλημέρα σε όλους...είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum αλλά το παρακολουθώ καθημερινά.Είπα και εγώ να γράψω και εγώ με την σειρά μου κάτι.
Αν και ο jerry έγραψε οτι διορθώσαν την Λήμνο,εγώ ακόμα στα ελληνικά το βλέπω ως Λήμνο...Επίσης είναι Το Μύκονο και το καλύτερο....η ΚεφαλΩνιά με Ωμέγα!Απίστευτη προχειρότητα!
Αφού μπήκαν στην διαδικασία να αλλάξουν τα δρομολόγια τους,δεν μπορούσαν να αλλάξουν και τα ονόματα των πόλεων που τα έχουν γραμμένα στα αγγλικά; Και σε μερικά νησιά γράφουν και το καταπλητικό Ιsland p.x Zakynthos island (λες και τα υπόλοιπα δεν είναι)Τέλος ας τα βάλουν και αλφαβητικά!