Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονταιalexis":3r7zmntf said:Προς corfu75, μπορείς σε παρακαλώ να γίνεις πιο συγκεκριμένη για ποια εταιρία του ΄99 μιλάς???Για να ξέρουμε κ τι λέμε δηλαδή.
Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονταιalexis":3r7zmntf said:Προς corfu75, μπορείς σε παρακαλώ να γίνεις πιο συγκεκριμένη για ποια εταιρία του ΄99 μιλάς???Για να ξέρουμε κ τι λέμε δηλαδή.
Το έχουμε ξαναεπισημάνει αυτό το θέμα στο παρόν topic. Είναι προφανώς κάποια παράβλεψη της εταιρίας ή του συστήματος. Απλά κλείνεις 2 one way εισιτήρια...dinos_k":1o1hok78 said:Εγώ έχω μία ερώτηση, γιατί όταν επιλέγω ένα e-ticket για 4/4 HER-ATH rountrip, μου βγαίνει HER-ATH-HER@57€+45€φόροι=102€ ενώ αν κλείσω δυο one way ναύλους πήγαινε έλα με την υπέρ-τιμή του 1€ μου βγαίνουν και τα δυο HER-ATH@19€ και ATH-HER@34€ σύνολο 53€ με φόρους). έχει κάποιο λόγω που το κάνει αυτό η εταιρεία? γιατί αυτή η διαφορά?είναι προσφορές ή/και restricted fares?
alexis":cje8ckul said:Ναι επειδή εγώ όμως δεν είμαι στο χώρο, καλύτερα αν δεν "φοβάσαι", να μας το πεις για να μας λύσεις την απορία.