Athens airways

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
alexis":3r7zmntf said:
Προς corfu75, μπορείς σε παρακαλώ να γίνεις πιο συγκεκριμένη για ποια εταιρία του ΄99 μιλάς???Για να ξέρουμε κ τι λέμε δηλαδή.
Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται

Ναι επειδή εγώ όμως δεν είμαι στο χώρο, καλύτερα αν δεν "φοβάσαι", να μας το πεις για να μας λύσεις την απορία.

Εγώ έχω μία ερώτηση, γιατί όταν επιλέγω ένα e-ticket για 4/4 HER-ATH rountrip, μου βγαίνει HER-ATH-HER@57€+45€φόροι=102€ ενώ αν κλείσω δυο one way ναύλους πήγαινε έλα με την υπέρ-τιμή του 1€ μου βγαίνουν και τα δυο HER-ATH@19€ και ATH-HER@34€ σύνολο 53€ με φόρους). έχει κάποιο λόγω που το κάνει αυτό η εταιρεία? γιατί αυτή η διαφορά?είναι προσφορές ή/και restricted fares?

Η Athens Airways επίσημος Αερομεταφορέας του All Star Game!

Σας γράφω τι αναφέρει το δελτίο τύπου της εταιρείας:

Η Athens Airways, στηρίζοντας σημαντικά αθλητικά γεγονότα, είναι ο επίσημος Αερομεταφορέας του 17ου All Star Game.
Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στις 14 και 15 Μαρτίου στην Ξάνθη, στο γήπεδο «Φίλλιπος Αμοιρίδης». Η Athens Airways θα αναλάβει την μεταφορά των οργανωτών, παραγόντων, δημοσιογράφων, επισήμων, όσο και των παικτών.
«Για την εταιρεία μας, η συμμετοχή στη διοργάνωση αυτή έχει διπλή σημασία. Πρώτον γιατί φέτος διοργανώνεται στην Ξάνθη, και η εταιρεία έχει αποδείξει ότι διατηρεί μια ιδιαίτερη σχέση με την ευρύτερη περιοχή. Δεύτερον, διότι τρέφουμε ιδιαίτερη αγάπη στον αθλητισμό και στο μπάσκετ και » τόνισε ο ιδιοκτήτης της Athens Airways κ. Σάκης Ανδριανόπουλος, προσθέτοντας ότι πολύ σύντομα η ομάδα του Κεραυνού Αιγίου θα έχει την Athens Airways ως επίσημο υποστηρικτή.

Υ.Γ τι στο καλό!Γραφείο τύπου της εταιρείας έγινα?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dinos_k":1o1hok78 said:
Εγώ έχω μία ερώτηση, γιατί όταν επιλέγω ένα e-ticket για 4/4 HER-ATH rountrip, μου βγαίνει HER-ATH-HER@57€+45€φόροι=102€ ενώ αν κλείσω δυο one way ναύλους πήγαινε έλα με την υπέρ-τιμή του 1€ μου βγαίνουν και τα δυο HER-ATH@19€ και ATH-HER@34€ σύνολο 53€ με φόρους). έχει κάποιο λόγω που το κάνει αυτό η εταιρεία? γιατί αυτή η διαφορά?είναι προσφορές ή/και restricted fares?
Το έχουμε ξαναεπισημάνει αυτό το θέμα στο παρόν topic. Είναι προφανώς κάποια παράβλεψη της εταιρίας ή του συστήματος. Απλά κλείνεις 2 one way εισιτήρια...

alexis":cje8ckul said:
Ναι επειδή εγώ όμως δεν είμαι στο χώρο, καλύτερα αν δεν "φοβάσαι", να μας το πεις για να μας λύσεις την απορία.

φιλε alexis o corfu75 αναφερεται στην Axon Αirlines που πετουσε με ERJ 145(αν θυμαμαι καλα) και με B 737-700

μες το καλοκαίρι θα βάλει λέει νέους προορισμούς. Ξέρουμε ποιους και από πότε; Φήμες έστω;

ΥΓ. πόσο καιρό από κάθε νέο προορισμό κρατάει το 1€ ναύλο; Μετά θα το πηγαίνει 44€ + φόροι δλδ πάντα 60€; Δεν υπάρχει ελπίδα να δίνει 5 θέσεις σε καλύτερες τιμές (το πολύ ως 40€;) για ΠΑΝΤΑ; Αν το έκανε αυτό θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί ("ως κλείνω πάντα με αυτή αεροπορική εταιρία")

Εχω κανει ενα εκτενες ρεπορταζ, το οποιο απαντα σε αυτα τα ερωτηματα, αλλα ετσι οπως παω ενα ενα τα αναφερω στα ποστ. Οσον αφορα στο ερωτημα, οι προωθητικοι ναυλοι ισχυουν για ενα μηνα απο το ανοιγμα καθε προορισμου.

Σωκράτη εκτός από το ένα μήνα που μου είπες (που μου φάνηκε κάπως λίγο χρον. διάστημα) πλιζ μπορείς να απαντήσεις και για νέους προορισμούς και στα άλλα που ρώτησα. Δλδ αν θα κρατήσει κάνα 40€ τελική για 3 θέσεις σε κάθε πτήση ή κάτι τέτοιο..

Έχω διαβάσει όλο το νήμα δεν υπάρχει απάντηση εκεί γι' αυτά που ρώτησα γι' αυτό και τα ρωτάω

θενξ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.