ATH/LGAV Athens TRAFFIC

Είναι μία η κανονική και μία η χθεσινή DOHA-PHL που για κάποιο λόγο, ενώ βρισκόταν πάνω απο την Κώ απoφάσισε Divertion στην Αθήνα!
 
Last edited by a moderator:
Medical diversion .....
 
Last edited by a moderator:
Ένα σπάνιο Λιβυκό Antonov 74-300 σήμερα το πρωί!!! (Προτιμώ το classic ΑΝ-74-200 με τους κινητήρες πάνω από τα φτερά) ;)
 
Πολύ μεγάλη καθυστέρηση η DL213 για Νέα Υόρκη απόψε....μόλις πριν λίγο αναχώρησε ..
 
Δύο special σήμερα στο Βενιζέλο, το ένα πίσω από το άλλο. Wizz Air team Hungary και το φετινό Tomorrowland της Brussels

 
Χθες (30/08/2024) περιμένοντας στο αεροδρόμιο παρατήρησα ότι η ΤΚ1844 (ATH-IST, B77W) πήγε στον χώρο πλησίον τη πύλης Β15 και περίμενε εκεί πολύ ώρα (ίσως 1 ώρα ή και παραπάνω) και μετά πήγε να απογειωθεί. Να υποθέσω ότι λόγω κίνησης δεν μπορούσε να πάρει άδεια απογείωσης αλλά έπρεπε να ελευθερώσει τη φυσούνα ?? ή μπορεί να υπήρχε άλλος λόγος?
Πάντως αρκετές πτήσεις χθες είχαν μεγάλη καθυστέρηση στην αναχώρηση ενώ είχε ολοκληρωθεί το boarding.
 

Σόρι για το "zougla" αλλά ισχύει ότι ήρθε το συγκεκριμένο Embraer (το Σάββατο) και σήμερα πήγε Σκιάθο όπου και γύρισε Αθήνα το βράδυ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα φεύγει αύριο στις 12.00 για BEG.
 
«Το πιο μικρό αεροπλάνο στενής ατράκτου»
 
Να και κάτι που δεν βλέπουμε κάθε μέρα στην Αθήνα: Ένα Α330-900neo ( F-ONEO ) της AirCalin προερχόμενο από Παρίσι.

Το αεροσκάφος τώρα είναι καθοδόν για Νουμέα μέσω Σιγκαπούρης: Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24

Βλέποντας στην ίδια φωτό AirCalin, Scoot και Play δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι το Ελ. Βενιζέλος τελικά έχει ανεβει πίστα ως διεθνές αεροδρόμιο.

Screenshot 2024-09-20 at 9.11.07 pm.png
 
Top