ATH/LGAV Athens TRAFFIC

Αναμένεται σίγουρα αρκετή κίνηση από τσάρτερ ( Ιταλία) ενόψει του τελικού του conference cup
 
Λιγότερο από μια βδομάδα μετά το θρίαμβο της κατάκτησης του πρώτου Ευρωπαϊκού τροπαίου Ελληνικής ομάδας σε συλλογικό επίπεδο από τον Ολυμπιακό, παραθέτω και την πλειοψηφία των ελάχιστων κινήσεων charter των Ιταλών φιλάθλων. Δυστυχώς το ότι στον τελικό ήταν μια Ελληνική ομάδα και μία Ιταλική (γειτονική στην Ελλάδα) ήταν αναμενόμενο να μην υπάρχουν πολλές κινήσεις αφού το μεγαλύτερο μέρος των Ιταλών μετακινήθηκε με πλοίο μέσω Πάτρας.

Άξιο αναφοράς τα δύο 737-400 της Air Horizont τα οποία ήταν τα πρώην SX-BKE & SX-BKN της Ολυμπιακής και μάλιστα στάθμευσαν στον τροχόδρομο του 3L, εκεί δηλαδή που είχαν σταθμεύσει για τελευταία φορά μαζί με τα υπόλοιπα αεροσκάφη της ΟΑ στο κλείσιμο της.

 
Toσα χρονια αχρηστοι, φετος που ειχαμε αεροπορικο ενδιαφερον βρηκαν να προκοψουν.
 
H I-Fly είχε παραλάβει τον Μάιο του 2022 ένα πολύ όμορφο Pilatus PC-12 στα χρώματα του προηγούμενου ιδιοκτήτη, με νηολόγιο SX-GOD. Από τέλη του 2023 έφυγε από την εταιρία και πλέον πετάει με Μαλτέζικο νηολόγιο αν και επιχειρεί συχνά από και προς ΑΤΗ.

 
H American για Φιλαδέλφεια έχει δύο πτήσεις σήμερα;;
Ή
 
Είναι μία η κανονική και μία η χθεσινή DOHA-PHL που για κάποιο λόγο, ενώ βρισκόταν πάνω απο την Κώ απoφάσισε Divertion στην Αθήνα!
 
Last edited by a moderator:
Medical diversion .....
 
Last edited by a moderator:
Ένα σπάνιο Λιβυκό Antonov 74-300 σήμερα το πρωί!!! (Προτιμώ το classic ΑΝ-74-200 με τους κινητήρες πάνω από τα φτερά) ;)
 
Πολύ μεγάλη καθυστέρηση η DL213 για Νέα Υόρκη απόψε....μόλις πριν λίγο αναχώρησε ..
 
Δύο special σήμερα στο Βενιζέλο, το ένα πίσω από το άλλο. Wizz Air team Hungary και το φετινό Tomorrowland της Brussels

 
Top