ATH/LGAV Athens TRAFFIC

Τελικά φαίνεται πως στη χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας δε μπορει κανείς να ασχοληθεί με κάτι εκτός του τζόγου του πορνο και συναφών ευγενων ασχολησεων Η ελληνική αστυνομία ερμήνευσε την εγκύκλιο. Της ΥΠΑ με τον δικό ης τροπο θεωρώντας πως άλλο το εντός αεροδρομίου κ άλλο το εκτός φοβουμενη πως ο τηλεφακος μπορεί να είναι μπαζουκα ,άρα να μου πει με το γνωστό ευγενικό της στυλ τέλος οι φωτογραφίες

Kαλα βρε casius, που ακριβως "στηθηκες" και σ εδιωξε η αστυνομια? Με την αστυνομια, ποτε δεν ειχαμε προβληματα στα προαναφερθεντα σημεια... ΠΟΤΕ ομως!

Στο σημείο 1 αγαπητέ απλά έκανα το λάθος να μην δώσω σημασία σε ανέμελους διαβάτες της περιοχής μια και προσπάθησα να πάω με το αυτοκίνητο και προς τα σημεία 5 - 6 , όντας νέος στην παρέα σας.....

Άλλωστε η επίσκεψη είχε ιδιαιτερότητες για τις οποίες δεν θα ήθελαν να μιλήσω δημόσια , τουλάχιστον το όργανο της τάξης καταδέχθηκε προς τιμήν του να διαβάσει την απόφαση που είχα μαζί μου....

Συγνώμη απο όλους για τον εκνευρισμό , πριν ενα μήνα είχα παρόμοιο περιστατικο...........στο Τροκαντερό (πάνω στον πεζόδρομο της Εσπλανάδα που κατεβαίνει περνώντας πανω απο την Ποσειδώνος) και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τελικά βρίσκομαι σε ελέυθερη χώρα.

Βέβαια θα πω πως σε γενικές γραμμές κατανοώ τις ιδιαίτερες συνθήκες ασφαλείας στην περίμετρο του αεροδρομίου καθώς και να ομολογήσω πως η αντίδρασή τους ήταν άμεση.......τουλάχιστον αυτό θα πρέπει να μας κάνει να αισθανόμαστε καλά για τα μέτρα ασφαλείας στο ΕΛ.Βενιζέλος.

Ίσως είμαι ο γκαντέμης....της ιστορίας....

Αγαπητά εν ΑΙΑ μέλη, πήρε το μάτι μου κάτι σε 727 εψές στον βενεζουέλο ή με θάμπωσε η ηλιοκαταιγίδα;

δικός σας

Σωστό για το 727 - είναι κοντά στο υπόστεγο της Aegean

Ένα ενδιαφέρον άρθρο για το άθλημα υπάρχει στο τρέχον τεύχος του in flight magazine της Lufthansa. Πώς συνδέεται αυτό με το Ελ.. Βεν; Στο τέλος του άρθρου προτείνει την ταράτσα του
http://www.emmantina.gr/ ως μέρος παρατήρησης, σε περίπτωση που κάποιος έχει βαρεθεί FRA, AMS, LHR :cool:

Μήπως εννοεί το HEW, διότι το Emmantina βρίσκεται στην Βούλα, στην παραλιακή και εννοείται φιλοξενεί το... Vinilio. :D

Οι Γερμανοί φαίνεται έχουν μείνει αρκετά χρόνια πίσω. Το Εμμαντίνα ήταν το ιδανικό μέρος - ξενοδοχείο για spotting στο Ελληνικό. Βρίσκεται στην Λ. Ποσειδώνος, στη Γλυφάδα και δυστυχώς τώρα πια είναι καλό μόνο αν θέλεις να βλέπεις... την παραλία Γλυφάδας και τον παλιό αεροδρόμιο!

Μου κάνει εντύπωση πάντως που οι Γερμανοί έκαναν τέτοια "πατάτα" στο περιοδικό τους...