ATH/LGAV Athens TRAFFIC

Αγαπητέ gmathio, και πού να δείς τί με προσπέρασε το Σάββατο το απόγευμα πάνω από την Αττική οδό (κυριολεκτικά από πάνω μου λέμε). Να σημειώσω δε στο σημείο αυτό ότι σαν αφελής νέος όδευα στη θάλασσα (χωρίς φωτοφγραφικό εργαλείο....!) για μια κρύα βουτιά. Τελικά λούστηκα για τα καλά στο δρόμο και πήρα και 1-2 χαπάκια για τα νεύρα μου που χάλασαν πολύ μέρος από το υπόλοιπο της μέρας...
(Εδώ να σχολιάσω φυσικά το γεγονός ότι την Παρασκευή έκανα 180χλμ σε μορφή F1 για να χάσω τελικά την Air Carraibes για 7 λεπτά της ώρας. Σάβββββββααααααααα..)

http://www.airplane-pictures.net/images ... /73608.jpg

δικό του

Διπλή ατυχία λοιπόν, πραγματικά κρίμα! Είναι να τρελαίνεσαι όταν σου ξεφεύγουν για τόσο λίγο αεροπλάνα που δύσκολα θα ξαναβρείς!

Μετά και τη δική μου "αποτυχία" είπα να πάω μια βόλτα σήμερα στο LGAV και ευτυχώς "έπεσα" πάνω σ' αυτό! Εγώ προσωπικά δεν το έχω ξαναπετύχει, έτσι τουλάχιστον η σημερινή βόλτα δεν πήγε χαμένη.....

[album]19909[/album]

Άλλος ένας απρόσμενος επισκέπτης πριν λίγες μέρες.

Ο κινεζος αντιπροεδρος με τι αεροπλανο ηρθε???

Σε τοπικη εφημεριδα διαβασα πως θα επισκευτει και το Ηρακλειο.....Τεταρτη ή Πεμπτη...ισχυει?Εχετε ακουσει κατι???

Αν ναι πειτε μου...

την προηγουμενη φορα ο Κινεζος Προεδρος ειχε ερθει με Jumbo....

[album]15505[/album] [album]15549[/album]

Σήμερα πέρασε σε delivery flight ΑΤR72-500 της Budha Air (9N-AJO)!!! Ελπίζω σε φωτογραφία σύντομα από τους... έσω!

Από τις 00.16 στο airpics.net! Ξεχάσαμε όμως το απαραίτητο link! :D

είδα σήμερα us aiforce c 17 και τρελάθηκα....όσοι έχουν πληροφορίες...ας τις αραδιάσουν :D

τι γίνετε ρε παιδιά μονο εγώ είδα το globemaster στον el? η μήπως ein τόσο συχνός επισκέπτης που τον αγνόησαν..περίεργο

Σημερα το ειδα κι εγω. Ποια ακριβως ειναι η απορια σου? Εχει ερθει πολλες φορες (οχι το συγκεκριμενο,γενικα για Αμερικανικα C-17 λεω)

το ότι έχει έρθει πολλές φορες δεν το ήξερα omlogo...απλά το είδα και τρόμαξα...και ούτε μια φωτογραφία δεν έχει αναρτηθεί