ATH/LGAV Athens TRAFFIC

...οχι και απροσμενος! Εδω και 4 χρονια, καθε δευτερη Δευτερα, στην καλοκαιρινη σαιζον, ερχονται τρια τετοια! ;)

Απρόσμενο για εμένα τότε, που δεν το είχα ξαναδεί και δεν το περίμενα!!!
Και μια άλλη όμορφη έκπληξη... (για εμένα τουλάχιστον πάλι)

[album]16999[/album]

Φιλε Γιωργο, δεν σε αποπηρα, μια πληροφορια σου εδωσα! τωρα ξερεις οτι αν κατεβεις σε 2 εβδομαδες, θα βγαλεις και τα τρια 744 της Pullman (ΑΝ μαζευεις νηολογια, δεν ξερω) ;)

Οσο για το 320 της Ερ Φρανς, ειναι απο τα ομορφοτερα retrojets που κυκλοφορουν!

Μα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ούτε υπάρχει θέμα να με αποπάρεις ή όχι. Ισως ήταν λάθος η χρήση του "τότε" στην πρότασή μου και σε παρέσυρε. Ηταν απρόσμενο για εμένα που ήταν το πρώτο μου 747 και ήμουν ενθουσιασμένος που το πέτυχα και το φωτογράφισα!
Εξάλλου, εγώ μόλις τώρα ξεκίνησα, προφανώς έχετε δει και ξέρετε πολλά περισσόιτερα από εμένα, από δρομολόγια, νηολόγια και εμφανίσεις αεροπλάνων...

Και επίσης να σε ενημερώσουμε οτι όταν αναφέρεσαι στο αμέσως προηγούμενο post απο το δικό σου (όπως τώρα) δεν χρειάζεται να παραθέτεις τη δημοσίευση του μέλους. :great:

Προσπαθούσα την Παρασκευή να φωτογραφίσω αυτό το Air China, αλλά πήγε και "κρύφτηκε" στο υπόστεγο δίπλα στα ΕΛ.ΤΑ. Δεν κατάφερα να το πιάσω από πουθενά....

QNH":2myhw1bs said:
Απολάμβανα το μπάνιο μου σε παραλία της ανατολικής αττικής(απολάμβανα λόγω του lgav traffic φυσικά), στην νοητή ευθεία των απογειώσεων από 03 , και μου κανε μεγάλη εντύπωση ! ωραίο α/π :p
Στην Α/Γ από 03 δεν ασχολούμαι, αλλά όταν παίζει 21, οι Π/Γ είναι χάρμα ιδέσθε. Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας κάθομαι εγώ (εννοείται τερπνόν - μπάνιο με την φαμίλια- μετά του ωφελίμου - σπότινγκ) και σκέφτομαι να αποκτήσω κιάλια. Η προσπάθεια να μαντέψω τι αεροπλάνο περνάει, εταιρίες, χρώματα κλπ μου κρατάει συντροφιά. Ζήτω οι Νοτιάδες (οι άνεμοι, όχι οι συγγενείς του Αεκτζή Νοτιά) :mrgreen:

B747-400 Japan Airlines JA8086
Αφιξη LGAV 1800 τοπικη σημερα, charter απο Tokyo Narita!!!!!
:thx: :thx: :thx: