ATH/LGAV Athens TRAFFIC

Θες από την συγκεκριμένη ημέρα ή το συγκεκριμένο αεροπλάνο..; Γιατι εχει ξαναερθει πολλες φορες και το έχω.. Τώρα τις προάλλες λυπάμαι που θα στο πω αλλά δεν ασχολήθηκα μαζί σου.. Προτίμησα το dashaki της Athens :p

Η Kuban έρχεται τακτικά τις Δευτέρες (όχι από Αβάνα) αλλά από το Krasnodar. Παλιότερα χρησιμοποιούσε και το TU154 και η πτήση κάποιες φορές γινόταν/γίνεται μέσω SKG

MerNion":2oujgqqk said:
Θες από την συγκεκριμένη ημέρα ή το συγκεκριμένο αεροπλάνο..; Γιατι εχει ξαναερθει πολλες φορες και το έχω.. Τώρα τις προάλλες λυπάμαι που θα στο πω αλλά δεν ασχολήθηκα μαζί σου.. Προτίμησα το dashaki της Athens :p

Κανένα πρόβλημα, δεν θα το πάρω προσωπικά! Απλώς θεώρησα πως ήταν κάτι πρωτόγνωρο για το LGAV και είπα να το αναφέρω... Keep up the good work! :great:

Αυτό το κουκλί της RAF παίζει να είναι αυτό που κάνει την μυθική πτήση για τα Φώκλαντς μέσω της Νήσου της Αναλήψεως. Φοβερό ταξίδι... ;)

MerNion":1lvaiaz7 said:
Σήμερα στον Βενιζέλο:
http://athensairport.blogspot.com/2009/ ... thens.html
RAF TriStar & Romavia 707
Ευχαριστούμε πολύ :)
Απολάμβανα το μπάνιο μου σε παραλία της ανατολικής αττικής(απολάμβανα λόγω του lgav traffic φυσικά), στην νοητή ευθεία των απογειώσεων από 03 , και μου κανε μεγάλη εντύπωση ! ωραίο α/π :p

Η Kuban έρχεται από πέρσι τον Ιούλιο (τουλάχιστον). Απόδειξις η φωτό μέσα από το εκλίπον 737-400 της A3 SX-BTN: gallery/image_page.php?album_id=48&image_id=16801

Και γω μόλις το είδα αναρωτήθηκα πως ένα YAK-42 μπορεί να κάνει Αβάνα-Αθήνα αλλά αργότερα είδα για το δρομολόγιο προς Krasnodar :D