ATH/LGAV Athens TRAFFIC

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ξέρω κάποιους που περίμεναν πως και πως αυτό το αεροπλάνο :wink:

...και...δεν θέλω να σας περιγράψω το πως αισθάνομαι που δεν μπορώ να είμαι εκεί...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Αραχτός σε παραλία στο Καβούρι όπως ήμουνα, διέκρινα στις 5:30 μια 747 φιγούρα μακρυά να πηγαίνει για προσγείωση, χωρίς να μπορώ να καταλάβω ποια εταιρεία είναι - σκέτο άσπρο, ποια να τανε;

Στο real time του ΕλΒενιζελ την βρήκα ως Air Pullmantur, εκ Μαδρίτης. Το website όλο θτα ιθπανικά. Ξέρει κανείς τί παίζει; μήπως πιάσουμε κανα καλό εισιτηριάκι για Ισπανία το επόμενο καλοκαίρι δηλαδή...

Hunting a Shadow":1jflpbqc said:
Αραχτός σε παραλία στο Καβούρι όπως ήμουνα, διέκρινα στις 5:30 μια 747 φιγούρα μακρυά να πηγαίνει για προσγείωση, χωρίς να μπορώ να καταλάβω ποια εταιρεία είναι - σκέτο άσπρο, ποια να τανε;

Στο real time του ΕλΒενιζελ την βρήκα ως Air Pullmantur, εκ Μαδρίτης. Το website όλο θτα ιθπανικά. Ξέρει κανείς τί παίζει; μήπως πιάσουμε κανα καλό εισιτηριάκι για Ισπανία το επόμενο καλοκαίρι δηλαδή...

Ναι ναι είναι η Air Pullmantur... Εδώ και 2 χρόνια (νομίζω), εκτελεί την πτήση κάθε δεύτερη Δευτέρα το καλοκαίρι. Βασικά φέρνει κόσμο, οι οποίοι μετά επιβιβάζονται σε κρουαζιερόπλοιο.

Όσον αφορά στη φιλαρμονική, επειδή έχω φάει πολύ Χ από την Austrian (όποτε έχει κατεβάσει κάτι βαρύ στην Αθήνα εγώ έλειπα :cry: ) λέω να της την κάνω και εγώ αύριο το πρωί... Αν με ξαναφασκελώσει, τι να πω... Η μοίρα

Τελικά το OE-LAL μετέφερε, ποιούς άλλους, την Wiener Philarmoniker για τη συναυλία που έδωσε εχθές το βράδυ στο Ηρώδειο :great:

ansarigi":11dnbkz6 said:
Τελικά το OE-LAL μετέφερε, ποιούς άλλους, την Wiener Philarmoniker για τη συναυλία που έδωσε εχθές το βράδυ στο Ηρώδειο :great:

Κοίτα να δείς που θα το γυρίσω στην κλασσική μουσική... :lol:

Κοίτα να δεις που πρέπει αν μάθω το πρόγραμμα της Φιλαρμονικής της Βιέννης. Α ρε Μότσαςρτ, α ρε Μότσαρτ...

panos said:
...ναι και ξέρω κάποιον που έκανε 800 χλμ για να την βγάλει. "Αν έχεις τύχη διάβαινε".
:lol: :lol: :lol:
:oops: :oops: :oops:
A, να σου πω, λίγες φορές την έχουμε πατήσει εμείς δηλαδή...ε? ε? ε?
Και κάτω απ την μύτη μας... :twisted: