stathisp.
Νέο μέλος (Tourist)
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- luf
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- athe
Γεια σας,ειμαι 18 και θα σας πω την ιστορια μου σε ενα ταξιδι που εκανα για την 5ημερη.Ζητω συγνωμη απο τωρα για τα ορθογραφικα.Ετσι οπως σας ελεγα αποφασισαμε να παμε στη Βαρκελωνη για 5ημερη,μια ωραια πολη με μεσογειακα στοιχεια.Ειχαμε πολλες προσφορες για αεροπορικη εταιρια:Iberia,Aegean,Alitalia & "La futura".Να σας πω την αληθεια την τελευταια εταιρια δεν την ηξερα αλλα την εμαθα για τα καλα.Υπηρχαν πολλοι φοβοι και κυριως απο τα κοριτσια(μενω στο Μαραθωνα και ειχαμε κοντα το ατυχημα με το Helios) που μας φοβιζε αρκετα για τις αντιδρασεις τους μεσα στο αεροπλανο.Τελικα διαλεξαμε την προσφορα με την La Futura,πραγμα που δεν με ικανοποιησε καθολου.Ειχα μπει αρκετες φορες σε αεροπλανο αλλα κατι με φοβιζε και ημουν νευρικος.Στο αεροδρομιο μας εδωσαν εισητηρια που ηταν γραμμενα στο χερι,πληρωναμε 25e/kg αν ειχαμε πιο βαριες βαλιτσες(θελω να φανταστητε τα κοριτσια) και μεσα στο αεροπλανο οι βιδες απο το μπροστα καθισμα "επαιζαν".Ταξιδευαμε 4 ελληνικα σχολεια οπου το ενα ηταν γυμνασιο και ολα τα πιτσιρικια χοροπηδαγανε μεσα στο αεροπλανο,οι αεροσυνοδοι(3 αντρες 1 γυναικα)προσπαθουσαν να βαλουν σε ταξη ολα τα μικρα και ειχαν τρελαθει.Εγω ειχα αλλαξει 10 χρωματα και ημουν ετοιμος να τα σκοτωσω.Επεισεις το φαγητο και τα νερα μας τα χρεωναν κανονικα.Αυτη ειναι μια απο της εμπειριες μου στα αεροπλανα και θελω να μου δωσετε πληροφοριες για αυτη την εταιρια.Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!!!!