ATH-BCN 5ημερη

• Thread starter Thread starter stathisp.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

stathisp.

Νέο μέλος (Tourist)
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
luf
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
athe
Γεια σας,ειμαι 18 και θα σας πω την ιστορια μου σε ενα ταξιδι που εκανα για την 5ημερη.Ζητω συγνωμη απο τωρα για τα ορθογραφικα.Ετσι οπως σας ελεγα αποφασισαμε να παμε στη Βαρκελωνη για 5ημερη,μια ωραια πολη με μεσογειακα στοιχεια.Ειχαμε πολλες προσφορες για αεροπορικη εταιρια:Iberia,Aegean,Alitalia & "La futura".Να σας πω την αληθεια την τελευταια εταιρια δεν την ηξερα αλλα την εμαθα για τα καλα.Υπηρχαν πολλοι φοβοι και κυριως απο τα κοριτσια(μενω στο Μαραθωνα και ειχαμε κοντα το ατυχημα με το Helios) που μας φοβιζε αρκετα για τις αντιδρασεις τους μεσα στο αεροπλανο.Τελικα διαλεξαμε την προσφορα με την La Futura,πραγμα που δεν με ικανοποιησε καθολου.Ειχα μπει αρκετες φορες σε αεροπλανο αλλα κατι με φοβιζε και ημουν νευρικος.Στο αεροδρομιο μας εδωσαν εισητηρια που ηταν γραμμενα στο χερι,πληρωναμε 25e/kg αν ειχαμε πιο βαριες βαλιτσες(θελω να φανταστητε τα κοριτσια) και μεσα στο αεροπλανο οι βιδες απο το μπροστα καθισμα "επαιζαν".Ταξιδευαμε 4 ελληνικα σχολεια οπου το ενα ηταν γυμνασιο και ολα τα πιτσιρικια χοροπηδαγανε μεσα στο αεροπλανο,οι αεροσυνοδοι(3 αντρες 1 γυναικα)προσπαθουσαν να βαλουν σε ταξη ολα τα μικρα και ειχαν τρελαθει.Εγω ειχα αλλαξει 10 χρωματα και ημουν ετοιμος να τα σκοτωσω.Επεισεις το φαγητο και τα νερα μας τα χρεωναν κανονικα.Αυτη ειναι μια απο της εμπειριες μου στα αεροπλανα και θελω να μου δωσετε πληροφοριες για αυτη την εταιρια.Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!!!!

Δεν πρεπει να ηταν πολυ καλο το ταξιδι. Ελπιζω τουλαχιστον να περασατε καλα εκει στην Βαρκελωνη at least. Η αληθεια ειναι οτι οταν βαζουν charter για σχολεια το σερβις δεν ειναι καλο (κατι το οποιο μου την δινει λες και δλδ τα σχολεια δεν ειναι πελατες δεν πληρωνουν).

Σαν εκδρομη ηταν "τέλεια"!!!!Αλλα αυτο μας ξενερωσε λιγο....ΑΑΑ,θυμηθικα οτι γυρισαμε με την Air Europa.Αρκετα καλη εταιρια,με καλο αεροπλανο και καλο προσωπικο!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Κι εγώ που νόμιζα ότι η δική μας 7ήμερη στη Βαρκελώνη ήταν η χειρότερη! Ρε συ μας φτάνετε! Με alitalia από Θεσσαλονίκη, κάτι βρώμικα αεροσκάφη, κάτι τρισάθλιες αεροσυνοδοί, και οι βαλίτσες στην επιστροφή ήρθαν μετά απο 2 μέρες!!! Εγώ γύρισα μόνο με κολόνιες και σοκολάτεσ από τα αφορολόγητα...

stathisp., έψαξα για τη La Futura και βρήκα πως μάλλον πρέπει να λέγεται Futura. Στο παρακάτω link μπορείς να βρεις πληροφορίες για τη futura.
http://en.wikipedia.org/wiki/Futura_Int ... al_Airways

Καλά οι σημερινοί μαθητές περνάνε καλά!Άκου Βαρκελώνη πενταήμερη!!!!
Και μετά κάνουν και καταλήψεις :twisted:

Έτσι είναι imaginas ,οι σημερινοί περνάνε καλά...θυμάμαι το 1992 όχι μόνο μας την φάγανε την 5ημερη με την αιτιολογία ότι κάναμε κατάληψη, αλλά ούτε μονοήμερη μέχρι τα Καλάβρυτα δεν μάς άφησαν να πάμε ..... :lol:

imaginas":28x8tzfw said:
Καλά οι σημερινοί μαθητές περνάνε καλά!Άκου Βαρκελώνη πενταήμερη!!!!
Και μετά κάνουν και καταλήψεις :twisted:

Τις καταλήψεις δεν τις κάνουνε για να περνάνε καλά στις 5ήμερες! Τις κάνουνε για ένα καλύτερο μέλλον στην Παιδεία που έχει μείνει ακόμα στο 3% φίλε imaginas...
Και στο κάτω κάτω της γραφής που θα έπρεπε να πηγαίνανε οι μαθητές 5ήμερη αν όχι στο εξωτερικό, να δουν κανένα μουσείο, να κάνουν ψώνια της προκοπής? Στη Ρόδο που πηγαίνουν για να μεθάνε και να κάνουν τα σόδομα και τα γόμορρα είναι καλύτερα? Άλλωστε το κόστος της 5ήμερης στο εξωτερικό δεν διαφέρει και πολύ από το εσωτερικό.

niogr":2rzc3lf6 said:
Τις καταλήψεις δεν τις κάνουνε για να περνάνε καλά στις 5ήμερες! Τις κάνουνε για ένα καλύτερο μέλλον στην Παιδεία που έχει μείνει ακόμα στο 3% φίλε imaginas...

Μακάρι να μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα παιδεία με αλλαγή του ποσοστού της από το ΑΕΠ.
Αυτή η καραμέλα ότι αν αυξηθεί το ποσοστό λύνονται αυτομάτως και όλα τα προβλήματα είναι τουλάχιστον αστεία. :wall:

Ποιός είπε ότι λύνονται αυτομάτως και όλα τα προβλήματα?
Ασφαλώς η αύξηση του ποσοστού από μόνη της δεν λέει κάτι αλλά είναι αδύνατον να σημειωθεί πρόοδος στην παιδεία (σσ το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα είναι από τα χειρότερα του κόσμου) με το 3%?? Η αρχή θα γίνει με την αύξηση των δαπανών. Αν δεν υπάρχουν λεφτά δεν μπορούν να γίνουν και προγράμματα για την αναβάθμιση του εκπ/κού μας συστήματος...