nsap
Business-Class-Member
- Περιοχή
- London
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- AEE
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EGLC
Jetflight όσες φορές έκανα πόστ η εξέφρασα την γνώμη μου (λίγες φορές) το έκανα μετά απο πολύ σκέψη. Δεν θα έκανα κάτι για να τραβήξω τα βλέμματα των άλλων. Μάλλον ήταν λάθος μου να πω πως γνωρίζω ποιος βρίσκεται πίσω απο αυτή την εταιρεία. Απλώς δεν θέλω να αποκαλύψω ποιος είναι.Εφόσον λες ότι ξέρει η εφορία πάρε τηλ. και πες τους να σου πούνε.Εγώ δεν χαρακτηρίζομαι για τα ψέματα μου.Για να το λέω πάει να πει πως ξέρω.
Βέβαια εσύ θα λες τι να ξέρει ένα παιδί 21 ετών και ειδικά με πέντε δημοσιεύσεις μόνο.Μεγάλο λάθος. Απλώς δεν συμμετέχω ενεργά στις συζητήσεις.Κάθε μέρα διαβάζω όλες τις δημοσιεύσεις.Είναι το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε φορά που ξυπνάω.Όπως και τώρα που απαντάω.Και για να κλείσω, αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μια θέση σε μια εταιρεία που είναι δυνατόν να ξέρω αυτό που ανέφερα.Δεν ασχολούμαι ξανά με το πόστ.Ευχαριστώ!!!!
Βέβαια εσύ θα λες τι να ξέρει ένα παιδί 21 ετών και ειδικά με πέντε δημοσιεύσεις μόνο.Μεγάλο λάθος. Απλώς δεν συμμετέχω ενεργά στις συζητήσεις.Κάθε μέρα διαβάζω όλες τις δημοσιεύσεις.Είναι το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε φορά που ξυπνάω.Όπως και τώρα που απαντάω.Και για να κλείσω, αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μια θέση σε μια εταιρεία που είναι δυνατόν να ξέρω αυτό που ανέφερα.Δεν ασχολούμαι ξανά με το πόστ.Ευχαριστώ!!!!