Astra Airlines

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Φυσικα ο διαδρομος των Κυθηρων μπορει να δεχτει Avro .Στο ιδιο αεροδρομιο πεταει εδω και κατι χρονια η Transavia charter με 73G! συν οτι ειναι 70 μ μακρυτερος απο αυτον της Χιου.

Πολύ καλή αρχή παιδιά....

2 ερωτήσεις
Α)τι διαρρύθμιση έχει στο εσωτερικό γνωρίζουμε??

Β) δεν είναι λίγο παρακινδυνευμένο το Θεσσ-Κύθηρα??

υγ. πολύ γουστάρω που έπιασε στον ύπνο αρκετούς γνώστες του χώρου..(με την καλή έννοια-πάντα)

Για να εχει 112 θεσεις η διαρυθμιση πιθανον ειναι παρομοια με αυτη των Avro της Α3.
Προφανως εννοεις αν θα πιασουν τα Κυθηρα...Όντως ειναι μια εκπληξη, διοτι τα Κυθηρα ειναι πολυ ανεξερευνητα τουριστικα,αλλα αυτο απο την αλλη μπορει να αποτελεσει μια καλη κινηση των ταξιδιωτικων γραφειων που τα επελεξαν.

για την εταιρεια αυτή ήξερα εδο και κάτι μήνες ... σε μερικούσ το είχα πει κιόλας....
Χρήστο απο swissport σε εσενα πρεπει να το είχα πει σίγούρα .

εμένα το Α μου θυμίζει το σήμα απο τα εμφιαλωμένα νερά αυρα

το μόνο πράγμα που δεν ήξερα είναι το όνομα του αεροπλάνου MAJA ....ΚΑΙ μολις το είδα εμαθα και το λόγο .

να σας πω παιδιά ότι είναι απο τισ πιο σοβαρές εταιρείεσ που έσκασαν .... και για αυτό δεν πολυ ακουγόταν ίσως

μια πουξέρω και ιδιοκτήτη και απο το προσωπικό της εταιρείας να τουσ ευχηθώ να αναίβει πολύ ψηλά και καλα και ήρεμα ταξίδια .

Οι ερωτησεις αυτες εχουν ειπωθει και πιο πανω. Για να μην εχουν απαντηθει σημαινει οτι οι εμπλεκομενοι δεν τις εχουνε διαβασει, η οτι δεν τιθεται θεμα απαντησης τους για καποιους λογους.

Μπορειτε να ειστε λιγο υπομονετικοι ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!?!?!?!?!?!

:bash: :wall:

sorry

-offtopicmodeoff-

Η αληθεια ειναι οτι η δημιουργια αυτης της εταιριας ειναι αποτελεσμα δουλειας ετων απο τον ιδιοκτητη της και απο τους συνοδιπορους του. Η πολη και ολη η Βορεια Ελλαδα θα αγκαλιασει αυτη τη προσπαθεια ετσι του χρονου τετοια μερα να υπαρχουν πυροσβεστικα οχηματα σε παραταξη και παλι....

Aristoteles":3h93s1dg said:
Καλοτάξιδο το αεροσκάφος και εύχομαι να πετύχει η εταιρία!Που θα πάει θα την δοκιμάσουμε!Βέβαια τα πλεονεκτήματα είναι το ότι έχει έδρα την γενέτειρά μας την Θεσσαλονίκη, αλλά βρε 747lover γιατί έχουμε τα χάλια μας εδώ πάνω και είμαστε και παρατημένοι;, μια χαρά είμαστε!Πάντως λίγο μουντό μου φαίνεται!

εννοούσα πως καμιά αρκετά μεγάλη ελληνική εταιρία δεν έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη :D

Mια σύντομη αναζήτηση για το όνομα Maja και είδα ότι πρόκειται για χορεύτρια(οχι το μυαλό στο πονηρό :p ) με πολυπολυτισμικές ρίζες. link

Και γιατι να εννοει αυτην και οχι την... Μαγια την μελισσα (λεω εγω) !!! :stupid: ΟΚ, ειπαμε φαντασια ναι, αλλα να μην κατανταει διαστροφη! Ακους εκει: born in Cairo Egypt with Russian, Romanian, French–Jewish–Algerian roots (ουτε αυτη ξερει τι ειναι... :mrgreen: )

:wall:

Και τωρα κατι σοβαρο να παραθεσετε παρακαλω...? thxia

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.