Ασφάλεια ΟΑ

• Thread starter Thread starter gioair
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πάντως αυτό που εγώ εισπράτω από συζυτήσεις με φίλους και συναδέλφους, είναι ότι ένα μεγάλο μέρος της καλής φήμης της ΟΑ στο τομέα της ασφάλειας έχει δυστυχώς χαθεί. Ο κόσμος συγκρίνει καινούργια Α320 συντηρημένα από Γερμανούς με τις ιπτάμενες νεκροφόρες της Hola.

manasta δε θα μπορουσα να συμφωνω περισσοτερο....εδω τσαμπα εισητηρια εχω απο ΟΑ απο καρτα μιλιων και το σκεφτομαι πολυυυ για να βεβαιωθω οτι θελω πεταξω!

manasta":3axuhtyu said:
Πάντως αυτό που εγώ εισπράτω από συζυτήσεις με φίλους και συναδέλφους, είναι ότι ένα μεγάλο μέρος της καλής φήμης της ΟΑ στο τομέα της ασφάλειας έχει δυστυχώς χαθεί. Ο κόσμος συγκρίνει καινούργια Α320 συντηρημένα από Γερμανούς με τις ιπτάμενες νεκροφόρες της Hola.

Δε θυμάμαι να έχει πέσει κάποιο αεροπλάνο από τα μισθωμένα από την Hola.Απλώς οι δημοσιογράφοι,συμβάλλουν τα μέγιστα στη δημιουργία εντυπώσεων.Την τρίχα την κάνουν τριχιά,και στα αυτιά του απλού επιβάτη,σφυρίζει ο πανικός.Πριν 3-4 χρόνια αν θυμάμαι καλά,είχε πάει ένα τηλεοπτικό συνεργείο ιδιωτικού σταθμού στο Αττικό νοσοκομείο,και έδειχναν μια τρύπα σε ένα κτήριο.Αν την έβλεπε κάποιος νόμιζε ότι είχε διάμετρο 2μ.Τελικά το πρόβλημα ήταν περίπου 40cm και φυσικά το κτήριο δε θα έπεφτε.Και όμως,ξέρω άτομα που δε δέχτηκαν να πάνε εκεί,επειδή ήταν "ετοιμόρροπο" το νοσοκομείο!!!!Η Ο.Α πετάει ασφαλώς.Αν ήταν διαφορετικά,θα είχα ακυρώσει ήδη το εισιτήριο και θα πήγαινα με Swiss στη Γενεύη.

"to hola 737-3 που είχε χρόνειο πρόβλημα στο σύστημα αποσυμπίεσης , το πρόβλημα να ήταν κανονικά γραμμένο στο βιβλίο αυτό και το αγνόησαν οι τεχνικοί της Ολυμπιακής και όταν πια το πρόβλημα μεγάλωσε , το απέσυραν, αφού πρώτα είχε σχεδόν ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές πτήσεις αμα και τις εκλογικές."

δε νομιζω πως οι δημοσιογραφοι εβαλαν το χερακι τους σε αυτη την περιπτωση...

Δεν ξέρω ποιος το έγραψε αυτό και που το διάβασες,αλλά δεν είναι δυνατόν να το αγνόησαν οι τεχνικοί.Θα έβαζες εσύ την υπογραφή σου σε κάτι που μπορεί να κοστίσει σε ανθρώπινες ζωές;Ιδίως μετά το δυστύχημα με την Ήλιος,από ίδιο πρόβλημα;

Πες μου σε παρακαλώ,πού το διάβασες;

"to hola 737-3 που είχε χρόνειο πρόβλημα στο σύστημα αποσυμπίεσης , το πρόβλημα να ήταν κανονικά γραμμένο στο βιβλίο αυτό και το αγνόησαν οι τεχνικοί της Ολυμπιακής και όταν πια το πρόβλημα μεγάλωσε , το απέσυραν, αφού πρώτα είχε σχεδόν ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές πτήσεις αμα και τις εκλογικές."

Σοβαρά τώρα, διάβασες τέτοιο πράγμα; Και αν ναι, από πού; Αυτό που λες δεν στέκει, και ειδικά όσον αφορά την ολυμπιακή!!!

Θα σου πρότεινα να προσέχεις τι γράφεις γιατί η λάσπη που πετάς τώρα δημιουργεί ένταση και προβληματισμούς για το τίποτα. Δεν είναι δυνατόν να έχουν απασχολήσει τόσες εργατώρες την Τεχνική Βάση της Ολυμπιακής τα αεροσκάφη της Hola και οι αξιόλογοι παράγοντές της να τα στέλνουν με κόσμο μέσα δρομολόγια και εσυ να ισχυρίζεσαι οτι αγνοούν προβλήματα και μάλιστα γραμμένα στο βιβλίο του αεροσκάφους. Αυτά τα πράγματα απλά δεν γίνονται και να ξέρεις οτι σε ότι αφορά την Τεχνική Διέυθυνση της Ολυμπιακής δεν χωρούν αμφιβολίες και "θάψιμο" σε ότι αφορά την ασφάλεια των πτήσεων των Ολυμπιακών Αερογραμμών και άλλων πελατών της Βάσης.

ελεος βρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πριν πεσετε να με φατε διαβαστε τις υπολοιπες απαντησεις(εμμμ κατι που νομιζα οτι εχετε ηδη κανει!)...αντιγραφη επικολληση απο τον sunshine εκανα!!!!εξου και ο λογος των πλαγιων γραμματων και οτι παρελειψα το ονομα του...

ειναι η τεταρτη απαντηση πριν απο την προηγουμενη δικια μου...ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΥ SUNSHINE...και eγω συμφωνα με αυτο που διαβασα εκανα το σχολιο περι δημοσιογραφων...DEAR GOD!

Edited: Υπάρχει η επεξεργασία όταν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι στο post μας.

alexandra, athens όταν παραθέτουμε τα λόγια κάποιου άλλου χρησιμοποιούμε το κουμπί "παράθεση".

ελεος βρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πριν πεσετε να με φατε διαβαστε τις υπολοιπες απαντησεις(εμμμ κατι που νομιζα οτι εχετε ηδη κανει!)...αντιγραφη επικολληση απο τον sunshine εκανα!!!!εξου και ο λογος των πλαγιων γραμματων και οτι παρελειψα το ονομα του...

Ξέχασες όμως να γράψεις κάτι ακόμα που είπε πριν από αυτό που πόσταρες,και αλλάζει άρδην το νόημα...Ελπίζω να μην το έκανες εσκεμμένα για να υποστηρίξεις τα λεγόμενά σου...Ιδού:Για να μην σκεφτώ το εξής άλλο (που δεν το πιστεύω) ότι.Αυτή η φράση του sunshine αλλάζει όλο το θέμα.Αυτό που έγραψε και παρέθεσες,δεν είναι τίποτε άλλο παρά προσωπική του άποψη και εικασία,και όχι γεγονός.
Πάντως θα το ξαναπώ.Αν φοβάσαι την Ο.Α,καλό είναι να μην πετάξεις με αυτή την εταιρεία.Κι εγώ φοβάμαι τα α/φη MD και τα ελικοφόρα.Ναι και της Ο.Α τα ελικοφόρα και όλα.Μου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι είναι επικίνδυνα.Ε,λοιπόν,όταν είναι να ταξιδέψω αεροπορικώς,κοιτάζω τι α/φος βάζουν.Αν δε μου αρέσει,δεν πετάω.