Απορίες για flight info της Athens Airways

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Xαζεύοντας τον ΑΙΑ αυτή τη στιγμή, βλέπω ZF 416 & ZF 446 cancelled ενώ και στη ZF 590 αγνοείται η ακριβής αναχώρηση....

Δυστυχώς δεν ήταν μόνο βραδινό...
Και η μεσημεριανές πτήσεις ακυρώθηκαν χθες............

Θα πετάξω (???) σήμερα το μεσημέρι HER-ATH με επιστροφή αύριο μεσημέρι ...............
Ελπίζω να μήν συνεχιστούν οι ακυρώσεις γιατί δεν βλέπω να ξαναπετώ με αυτή.
Πάντως για εταιρεία που θεωρεί ότι με το service της μπορεί να πάρει ένα μεγάλο μέρος των business travelers (και ιδιαίτερα αυτών που πετάνε με την πρώτη και γυρνάνε με την τελευταία) μάλλον κάνει λάθος πολιτική.
Κανείς δεν θα μπορεί να βασιστεί πάνω σε αυτή όταν υπάρχουν ακυρώσεις στις 2 από τις 3 πτήσεις της σε ένα προορισμό που δραστηριοποιείται η Α3 με 8 πτήσεις και η ΟΑ με 6 πτήσεις την ημέρα.

Η αυριανή ZF413 SKG-ATH ακυρώθηκε για επιχειρησιακούς λόγους προφανώς. Το καλό είναι οτι η ZF με ενημέρωσε πριν μια εβδομαδα γι αυτό και με προωθεί με την 903 της ΟΑ. Καμία σχέση οι ώρες βέβαια αλλά τέλος πάντων (η ZF πετούσε 11:10 και οι ΟΑ 07:50!!). Φίλε aas59 για την αυριανή ATH - HER στις 15:10 ανυσηχώ και εγώ γιατί θα είμαστε στο ίδιο αεροπλάνο :D

Πολλές (όχι όλες βεβαίως) από τις πτήσεις που ακυρώνονται, δε σημαίνει ότι αφήνουν τους επιβάτες αμανάτι στο αεροδρόμιο. Απ' όσο γνωρίζω, όταν μια πτήση έχει κάτω από 20 επιβάτες (νομίζω το όριο είναι 15 ή 18 για την ακρίβεια), η ZF προτιμά είτε να συγχωνεύει πτήσεις, είτε να προωθεί τους επιβάτες με πτήσεις άλλων εταιρειών. Δεν το θεωρώ σωστό ως κίνηση, ωστόσο αυτό μου είπαν, αυτό πράττουν και στην τελική, δικά τους τα γένια, δικά τους και τα χτένια!

Εάν όντως ισχύουν τα παραπάνω, τότε τιμή τους και καμάρι τους στην ZF...

Όμως, θα είναι και τιμή και καμάρι και όλων αυτών που την επέλεξαν (ο καθένας για τον δικό του λόγο) και κατέληξαν να πετάνε σε άλλες ώρες και με άλλες εταιρείες και ενίοτε και "άλλα" αεροσκάφη, όχι μόνο να μην την ξαναπροτιμήσουν αλλά και να την δυσφημίσουν.

Η προσμονή των άγονων που λέγαμε...

Kαλησπερα κι απο εμενα,
Το περασμενο Σαββατο πεταξα για Ηρακλειο με την μεσημεριανη πτηση των 15.20 και ηταν στην ωρα της :banana:
Θελω και αυριο να κανω την Ιδια πτηση αλλα φοβαμαι μην παθω κανενα χουνερι γιατι βλεπω οτι σε σχεση με την προηγουμενη βδομαδα εχει παλι πτηση για Χιο την ιδια ωρα!!!
Και μια ερωτηση,τελικα ποσα αεροπλανα εχει4 η 5???
Ευχαριστω.

ΑΤW=Outagamie County????
Το ATW ειναι ενα απο τα αεροδρομιακια που δημιουργουνται για "low cost" αεροπορικες οπως εχω διαβασει.Ειναι στις ΗΠΑ.Τωρα τι θελει να πει ο ποιητης.....
:shock:

Νομίζω ATW είναι το ICAO της Athens. Το ερώτημα για μένα είναι άλλο όμως: Τι έκανε στο Βόλο; τι είδους πτήση ήταν αυτή;