Re: ΑΠΟΡΙΕΣ ATPL
Προσωπική εμπειρία με άλλες database εκτός απο bristol δεν έχω.
Η πλειοψηφία σε ενα ποσοστό της τάξης του 80-90% μαθητών που ρώτησα σε όλες τις εξεταστικές που πήγα, όλοι είχαν προετοιμαστεί με bristol (atponline). Κάποιοι είχαν και ενα extra δισκάκι με ερωτήσεις απο bristol αλλά δεν γνωρίζω που το βρήκαν.
Απο εκτός bristol (atponline) ερωτήσεις υπάρχουν στην ΥΠΑ, αλλά θα έλεγα είναι θέμα τύχης πόσες θα σου τύχουν και σε ποιά μαθήματα. Αλλοι μαθητές έβρισκαν 2-3, άλλοι 10-15. Εγώ ο πιο γκαντέμης έβρισκα 25-30 ερωτήσεις σε μαθήματα που είχαν συνολικό αριθμο ερωτήσεων πάνω απο 60. Στο μοναδικό μάθημα που δεν βρήκα εκτός bristol ήταν το vfr com. Ακόμη και στο ifr com. που είναι περίπου 150 ερωτήσεις μέσα στο bristol, στην ΥΠΑ βρήκα 2 ερωτήσεις εκτός.
Αυτό που θα πρότεινα είναι πάρα πολύ γερό διάβασμα σε database, σε βαθμό που να γράφεις 90-100% στα τέστς (μην πας σε λιγότερο), καθώς επίσης και ενα σχετικά καλό διάβασμα απο τα βιβλία. Οχι πασάλειμα γιατι οι ερωτήσεις που υπάρχουν εκτός bristol, είναι μεν μέσα απο τα βιβλία αλλά θέλουν και καλή κατανόηση της θεωρίας.
Εχω την εντύπωση οτι το bristol θα χρειαστεί ακόμη 6-12 μήνες, ίσως και παραπάνω, για να ανανεωθεί με τις καινούριες ερωτήσεις οι οποίες βέβαια έχουν προστεθεί απο πέρυσι το καλοκαίρι.
Καλη επιτυχία