Απολύσεις στην Aegean

Πάντως η δική μου συμβουλή ,σε περίπτωση που σας προτείνουν οι άχρηστοι να κάνετε νεα σύμβαση με λιγότερα λεφτά, να τους πείτε ''αντε γεια'' και να πάρετε την αποζημίωση. Και στο handling της OA τα ίδια ακούγονται. Θα προτείνουν νέες συμβάσεις και μετα απο 2-3 μήνες θα μας στείλουν στο διάβολο όλους. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ. Τα 8.000ε αποζημίωση και νεα σύμβαση αν θέλετε. Σας φαινόμαστε όλοι κουτορνίθια;

Έτσι και αλλιώς στάση πληρωμών κάνουμε και εμεις στις τράπεζες. Απο 1800ε μισθό, μας πήγαν 1200ε και τώρα θέλουν στα 800-900. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ

MarmaromenosVasilias":2rfze2zq said:
...ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ
Γεια σου ρε μάγκα!!!
Έτσι σε θέλω. Τίμια πράγματα!!!

MarmaromenosVasilias":1fhlpgxz said:
ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ
Το διαβασαμε και αυτο... :wall: :wall: :with:
Πλεον ειμαι πεπεισμενος.... Δεν υπαρχει ελπιδα για αυτη τη χωρα.... Με αυτους για συγκατοικους μου... :hello?:

MarmaromenosVasilias":2dimqnr6 said:
Πάντως η δική μου συμβουλή ,σε περίπτωση που σας προτείνουν οι άχρηστοι να κάνετε νεα σύμβαση με λιγότερα λεφτά, να τους πείτε ''αντε γεια'' και να πάρετε την αποζημίωση. Και στο handling της OA τα ίδια ακούγονται. Θα προτείνουν νέες συμβάσεις και μετα απο 2-3 μήνες θα μας στείλουν στο διάβολο όλους. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ. Τα 8.000ε αποζημίωση και νεα σύμβαση αν θέλετε. Σας φαινόμαστε όλοι κουτορνίθια;

Έτσι και αλλιώς στάση πληρωμών κάνουμε και εμεις στις τράπεζες. Απο 1800ε μισθό, μας πήγαν 1200ε και τώρα θέλουν στα 800-900. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ

Στο τέλος όλοι θα βρεθούμε στην ουρά του ΟΑΕΔ (κολλητοί των κρατούντων της HANDLING και μη) αγαπητέ πρώην συνάδελφε.

MarmaromenosVasilias":2f6hdznn said:
ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ

Το ίδιο λάθος είχε κάνει και ο πατέρας μου,όχι από επιλογή όμως,από ανάγκη,τη δεκαετία του 80 όταν υπήρχε ναυτιλιακή κρίση κι έδεναν όλα τα καράβια.Το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορέσει να πάρει σύνταξη με τα 7,5 χρόνια ναυτικής εργασίας που είχε,και να του φάνε και τα ένσημα αφού δεν προβλέπεται από το νόμο επιστροφή των εισφορών.Σκέψου μόνο όταν θα είσαι στα 70 και δε θα έχεις λεφτά να αγοράσεις παυσίπονο πόσο "ωραία" θα είναι.Γιατί εμείς σε 25-30 χρόνια ούτε παυσίπονο δε θα μπορούμε να αγοράσουμε μιας και θα έχουν διαλύσει το κοινωνικό κράτος...Αλλά για να σκέφτεσαι έτσι μάλλον έχεις "πλάτες" πίσω σου...

Νωρίς το θυμήθηκε το ΚΚΕ! Ούτε με χρονοκαθυστέρηση να δούλευαν.....

Ο Βασιλάκης που πρέπει να καταθέσει ερώτηση για τις απολύσεις στον 902TV και στην Τυποεκδοτική?

Η θά του δώσουν πληροφοριές για το πως μπαίνουν οι εταιρίες στο Αρθρο 99 :rolleyes:

Εχω ακουσει τα καλυτερα λογια για τον κ.Βασιλακη.
Τωρα γιατι απολυουν τους εργαζομενους για μενα ειναι αδικο.Αφου η εταιρεια τα πηγαινει πολυ καλα.
Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι καποιοι αλλοι κανουν κουμαντο στην εταιρεια.
Εαν μαθω οτι ειναι οι γερμανοι εγω θα σταματησω να τους βοηθαω. :mrgreen: