Στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο 9 με τον Δημήτρη Σταυρόπουλο και τον Δήμο Βερύκιο άκουσα οτι από "έγκυρες" δημοσιογραφικές πηγές, μέχρι το Πάσχα θα έχουν φύγει (δεν μίλησε για απόλυση αλλά απ' ότι κατάλαβα εννούσε μόνοι τους) 15-20 Κυβερνήτες και Συγκυβερνήτες. Επίσης χτες απολύθηκε και ένα άλλο στέλεχος, ο Σπύρος Ιωαννίδης, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος ήταν I.O.C.C. Manager (κάτω από τον κ. Μητσέλο, ο οποίος και τον απέλυσε -αν και όταν είχε γίνει το συμβάν με την Aegean στην Ρόδο, ο κ. Ιωαννίδης είχε πάει για μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Μητσέλου, σύμφωνα πάντα με τον Δ. Βερύκιο-).
καλά φιλε mernion εάν φύγουν 15-20 κυβερνήτες συγκυβερνήτες τότε μπορεί και να γίνει αυτή η προκήρυξη για τα Α320 γνωρίζει κανεις εάν πήραν ξένους με εποχιακό συμβόλαιο για πιλότους εννοώ έτσι ακούγεται...
Δεν ξέρω που να το γράψω το ερώτημα μου και γράφω εδώ.
Ακούγεται πως όσοι είναι με σύμβαση σαν χειριστες στην olympic air για το σμήνος τον Dash 8 θα φύγουνε μέχρι τέλος Mαΐου.. αληθεύει αυτό
Κάτι ακούστηκε για αναδιάρθρωση της εταιρείας. Από άτομα που εργάζονται μαθεύτηκε ότι η πλειοψηφία είναι άτομα που προέρχονται από την παλιά Ολυμπιακή. Περισσότερα δεν γνωρίζω.
καλημέρα
Οι απολύσεις δέν εχουν σχέση με παλιούς -καινούργιους
Απολύονται από παντου και εχω τήν εντύπωση .ανευ πλάνου
Γεγονός είναι οτί η δουλειά σε ολες τίς εταιρίες συρικνώνονται ,και οι στιγμές για ολους μας θα ειναι δύσκολες Καλη Ανασταση σε ολυσ μας συνάδελφοι