Aπεργία στην ΥΠΑ

• Thread starter Thread starter SARIDAKIS VASILIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οσον αφορά το εφάπαξ που παίρνουν ΜΟΝΟ οι ελεγκτές και όχι άλλος κλάδος στην ΥΠΑ , να πώ οτι πρόκειται για ενα 'ταμείο" που ενισχύεται απο χρήματα του Eurocontrol, αλλά όλως τυχαίως ΟΛΟΙ οι ελεγκτές είτε στραβώνονται είτε κουφαίνονται μόλις λίγο πρίν την σύνταξη !!! Στην ουσία δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς για τους οποίους σχεδιάστηκε !!

rotomano":3m87k8bh said:
Σε ποιο άλλο επάγγελμα μετά από 25 έτη υπηρεσίας σου δίνεται και ένα δεύτερο ΕΦΑΠΑΞ, πριν καν βγεις στην σύνταξη, 135.000€ περίπου ;;;;;

Για να είμαστε λίγο πιο ακριβείς, €135.000 -40% φορολογία = €81.000. Μέχρι πριν από δύο χρόνια (περίπου) ήταν αφορολόγητο.

satcorfu":3m87k8bh said:
Στην ουσία δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς για τους οποίους σχεδιάστηκε !!

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα.

@admins Συγγνώμη για το off-topic.

Εγω πετάω 15/12 με αυστριακές. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

Επίσης μπορώ να επιλέξω εγώ πότε θαφύγω ή οποτε μου πουν εκείνοι;

Μένω Αθήνα αλλά αν μου βάλουν Πέμπτη την πτήση λόγω απεργίας ΜΜΜ δεν θα μπορώ να πάω στο αεροδρόμιο. Μπορώ να πάω Τετάρτη αεροδρόμιο και να μου πληρώσουν ξενοδοχείο;

Όταν γίνεται απεργία η εταιρεία σε βάζει στην επόμενη διαθέσιμη πτήση. Αν εσύ θες να πετάξεις αργότερα, εκεί είναι στην ''διακριτική ευχέρεια''.
Για τα ΜΜΜ δεν θα σου πληρώσουν ξενοδοχείο και θα πρέπει να πάρεις ταξί ή αυτοκίνητο (ή να ξενυχτήσεις στο α/δ), όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν είναι πρόβλημα της εταιρείας - πόσο μάλλον να προεξοφλήσουν μια απεργία.

Μέσα στον κατακόκκινο πίνακα αναχωρήσεων σήμερα με τις ακυρώσεις όλων των πτήσεων είδα αυτό:

Φρανκφούρτη Aegean Airlines S.A. A3 4830 15/12/2010 08:15 Αναχώρησε

Ξέρει κανείς τι πτήση είναι αυτή και επιτράπηκε να γίνει;

Είναι μια παρά πολύ σημαντική πτήση, που θα προσφέρει στην κοινωνία μας πολλα, ενώ η μη πραγματοποίηση της θα συνιστούσε προσβολή στο ποιον των επιβατών.
Κουβαλάει τον Παναθηναϊκό για κάποιο παιχνίδι. Ποιον γλυψανε για να πάρουν άδεια για την πτήση, δεν εχω ιδέα.
Ο λαοτζικος μπορεί να ταλαιπωρηθεί με ακυρώσεις,rebookings,επιστροφές και αποζημιώσεις, αλλά τουλάχιστον θα δει μπάλα.
Ελλαδαρα για πάντα ρε.

off topic, αλλα ειναι σιγουρο αυτο..?Αφου ο Παναθηναικος στο ποδοσφαιρο αποκλειστηκε :roll: στο μπασκετ παιζει στη Τουρκια με την efes και τα αλλα αθληματα του απλα δεν υπαρχουν(voley, water polo κλπ!)...!

Παναθηναϊκο/Ολυμπιακο/ΑΕΚ/Ξεφτιλιακο μη με μπερδευεις τωρα, τα ιδια @$@^* ειναι για μενα. Παντως η πτηση ειναι για ομαδα. Αυτο, σιγουρακι!

Παίζει να είναι και η ομάδα που έπαιξε στον "Αγώνα κατά της Φτώχειας" (και καλά) εναντίον του Ολυμπιακού.