Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Φιλε "vassdel" τα πραγματα εχουν οπως σου τα εγραψε ο φιλος "STAVROS_ATH"!
BTW αν σε ενδιαφερει η συγκεκριμενη πτηση για Μυτιλήνη στις 05:30 το πρωι (30/6) μπες να την αγορασεις... γιατι
υπαρχει μονο μια διαθεσιμη θεση στα 77.64 EUR απο το figame.gr μετα παει στα 93.64 EUR!
Υπαρχει διαθεσιμοτητα θεσεων στην ιδια τιμη για τις (29/6) ...

Μολις πηρα mail οτι η τελευταία προσφορά της ΟΑ που ειχε ληξει, πηρε παραταση με 10.000 νέες θέσεις για ταξίδια στην Ελλάδα και για κρατησεις μεχρι 17/6!
Ως εκ τουτου φιλε Φιλε "vassdel" παιζει και νεα θεση για Μυτιλήνη ΟΑ 576 ωρα 20:00 στις (30/6) αν σε ενδιαφερει... απο το figame.gr στα 82.64 EUR! εκτος της γαλαταδικης Α3 στις 05:30 που τωρα το συστημα εμφανιζει διαθεσιμοτητα (2) θεσεων στα 77.64 EUR απο το figame.gr επισης!

Σας ευχαριστώ όλους. :thx:

Άλλη μια ερώτηση προς τους γνωρίζοντες:
Μπορεί ανήλικος (11,5 ετών) να ταξιδέψει ασυνόδευτος από Αθήνα για Βερολίνο με κάποια αεροπορική εταιρία;
Αν ναι, υπάρχει κάποια ειδική τιμή ή ό,τι τιμές βλέπω για ενήλικους;
Ευχαριστώ.

ΥΓ Ημερομηνίες ταξιδιού: Τέλος Αυγούστου, από 10-14 μέρες παραμονή Βερολίνο, χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς. Αρκεί να μείνει 9-10 μέρες τουλάχιστον και να επιστρέψει πριν τις 2-3 Σεπτέμβρη.

Στην A3 απο οσο ξερω, πεταει χωρις προβλημα ασυνοδευτος! Οσον αφορα το κοστος εχει μια μικρη εκπτωση (περιπου 15%) μονο στον ναυλο, φοροι και χρέωση συναλλαγής κανονικα αλλα μου ειχαν ζητησει να πληρωσω εξτρα € 40.00 για την επιμελεια που εχει η αεροσυνοδος κατα την διαρκεια της πτησης!
Παρε ενα τηλ. στην Αιγαιου αν θες να μαθεις ακριβως το ποσο!

Ωραία, ωραία. Εκτός από Α3, LH και Easy, πετάει κάποια άλλη εταιρία απευθείας Αθήνα - Βερολίνο;

Στην Α3 η έκπτωση είναι 33% από το βασικό ναύλο (η έκπτωση ισχύει μόνο σε ναύλο W class ή ακριβότερο). Ο επίναυλος καυσίμων και οι φόροι χρεώνονται πλήρως. Τα 40 ευρώ χρεώνονται ανά διαδρομή, δηλ. 80 για το πήγαινε έλα.

Απευθείας Αθήνα - Βερολίνο πετανε μονο Α3 και Easy! Η LH πεταει με ενδιαμεσο σταθμο.

Καλησπέρα στο forum.
Επιθυμω να κάνω τακτικά το ταξιδι Ρώμη Θεσσαλονίκη (για σαββατοκύριακο).
Η προφανής επιλογή είναι η Ryanair που σημάινει όμως ότι θα φεύγω για Θεσσαλονίκη Σαββατο μεσημέρι και θα επιστρέφω στη Ρώμη Κυριακή μεσημέρι.
Θα προτιμούσα να ξεκινούσα αργά το βράδυ της Παρασκευής και η επιστροφή να γινόταν πολύ νωρίς το πρωί της Δευτερας (ακριβώς όπως η πτήση της ALitalia δηλαδή)
Οι τιμές της Aitalia ξεκινούν από 256 ευρώ (ακριβό μου φαίνεται ...).

Γνωρίζετε κάποιον συνδυασμό indirect πτήσεων (με Low cost εταιρίες για προφανείς λόγους) έτσι ώστε να μπορέσω να έχω ένα γεμάτο ΣΚ στην Θεσσαλονίκη (βαλίτσες κλπ δεν παίζουν, θα έχω μόνο χειραποσκευή);
(ή έστω το ένα leg να γίνει πιο extended)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Βασίλης

Μια ερώτηση:

Ψάχνω φτηνή πτήση για Ιούλιο-Αυγουστο από SKG προς BUD. Σε ποιά sites να ψάξω για εισητήρια;(searche engines). Ξέρω μόνο το airtickets.gr αλλά δεν βρήκα κάτι καλό :oops: