Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

Γνωρίζετε μήπως καμία προσφορα για Καβάλα λίγο μετά τα χριστούγεννα;
Η aegean το σταματάει το δρομολόγιο :wall:

Εχει χρησιμοποιήσει κανείς το Viva! Travel (travel.viva.gr)? Μου έκανε εντύπωση οτι στις πτήσεις που η LH έχει με 99 ευρώ return για γερμανία εκεί τις έχει με 89.28 (και με 1 ευρώ που κρατάνε αυτοι)... Πως και τα παίρνουν τόσο πιο φτηνά;;

Πιθανότατα γιατί τα 10Ε που χρεώνει η LH σαν administration fee αυτό δεν τα χρεώνει..;

θελει να κλεισει μια φιλη μου 3 θεσεις oneway απο FRA-SKG στις 28 Μαιου.Την βολευει η πτηση 531 με την Α3 η οποια φτανει στις 17:50
Η τιμη βγαινει αυτη τη στιγμη στα €144 το ατομο. (τουλαχιστον για 2 διαθεσιμες θεσεις)
Πιθανολογει κανεις αν η Αιγαιου μπορει να βγαλει τιποτα νεες προσφορες?...
Περυσι απο οτι ειδα στο φορουμ των προσφορων ειχε βγαλει στις 23/2 για Γερμανια (oneway στα €69 €) για πτησεις μεχρι και τελος Ιουνιου αλλα φετος ποιος ξερει...
Τι λενε οι εμπειροι των κρατησεων? Να τα κλεισει η να περιμενει λιγο ακομα?...
ΥΓ. (Εχω δει οτι την ιδια μερα παιζει και η Αirberlin απο FRA στα €116 αλλα φτανει βραδυ και θα φυγουν οδικως για Κομοτηνη)

Ευχαριστω εκ των πρωτερων!

Δεν ξέρω αν θα βγάλει προσφορά αλλά τα 144E δεν το λες και τρελή τιμή για one way. Στις 26ΜΑΥ η ΑΒ έχει FRA-KVA (μιας που πάνε Κομοτηνή) με 143Ε και στις 29ΜΑΥ η Ryanair πετάει για Βόλο από Hahn με 60 το κεφάλι (χωρίς αποσκευές).

Σε ένα μήνα περίπου, δυστυχώς σήμερα έμαθα ακριβή ημ/νια, πρέπει να ανέβω ΑΤΗ. Μπαίνοντας λοιπόν στα site της Α3 και της ΟΑ με έπιασε η καρδιά μου. Εκτός του ότι η Ρόδος έχει μείνει με 5 πτήσεις/ημέρα (που κι αυτές άδειες πετάνε), οι τιμές για όσους ταξιδεύουν και ΠΡΕΠΕΙ να φύγουν με την πρώτη πρωινή και να επιστρέψουν με την τελευταία βραδυνή (που ουσιαστικά είναι απογευματινή :wall: ) είναι απογοητευτικές. Ειδικά η τελευταία απο ΑΤΗ-RHO με Α3 είναι λαύρα, σκέτο cash-cow.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, 250Ε είναι η τιμή που βρίσκω με τη βραδυνή επιστροφή στα 120Ε (σε flex ναύλο). Είναι πιό φθηνά να κατέβω μέσω SKG :shock: . Να το ρισκάρω να περιμένω ή να κλείσω τουλάχιστον το ένα segment? Έχω την εντύπωση ότι πολύ δύσκολα θα πέσει η τιμή στο ATH-RHO...

1-2 ερωτησούλες από εμένα τον αρχάριο στις μηχανές αναζήτησης...

1) Υπάρχει αγγλόφωνη σελίδα του expedia που μπορώ να ψαχτώ σε Ευρώ;; Μπορώ με ελληνική πιστωτική να κάνω κράτηση σε λίρες;;
2) Yπάρχει κάποιο ρίσκο όταν κλείνω πακέτο πτήση-ξενοδοχείο;;
3) Γενικότερα προτιμάτε το κλείσιμο πακέτου πτήση-ξενοδοχείο ή ξεχωριστά;;

tasos-SMI":19qu2nf4 said:
1-2 ερωτησούλες από εμένα τον αρχάριο στις μηχανές αναζήτησης...

1) Υπάρχει αγγλόφωνη σελίδα του expedia που μπορώ να ψαχτώ σε Ευρώ;; Μπορώ με ελληνική πιστωτική να κάνω κράτηση σε λίρες;;
2) Yπάρχει κάποιο ρίσκο όταν κλείνω πακέτο πτήση-ξενοδοχείο;;
3) Γενικότερα προτιμάτε το κλείσιμο πακέτου πτήση-ξενοδοχείο ή ξεχωριστά;;

1)Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον μετατροπέα της σελίδας
http://www.expedia.com/pub/agent.dll?qscr=curc
Η κράτηση γίνεται σε νόμισμα που δίνει η σελίδα ανεξαρτήτου κάρτας. Μετά η κάρτα σου θα μετατρέψει πχ τις λίρες αφού εσύ πληρώνεις πάντα σε Ευρώ - αυτή η μετατροπή μπορεί να διαφέρει λίγο από τον μετατροπέα παραπάνω.

2)όπως;
3) προσωπικά ξεχωριστά

Το κακό με το expedia.com είναι ότι αν ακυρώσεις τα εισιτήρια ΔΕ δέχεται να σου επιστρέψει ούτε τους φόρους.
Η μόνη πιθανότητα να σου τους επιστρέψει είναι να τους στείλεις με συστημένο ταχυδρομείο ή με fax ένα σωρό χαρτιά μεταξύ των οποίων και εκτυπωμένη ιατρική γνωμάτευση. Στη χώρα μας το 99% των γιατρών εκδίδουν τις γνωματεύσεις χειρόγραφα. Έχοντας ακυρώσει από τις 5 Ιανουαρίου κάποια εισιτήρια ΔΕΝ έχω καταφέρει ακόμα να πάρω ούτε ευρώ (έχοντας κάνει και 3-4 τηλεφωνήματα διάρκειας περί του 20λέπτου το καθένα).

Ευχαριστώ για τη βοήθεια flesland!! :great:

Για το ρίσκο που έγραψα παραπάνω...Υπάρχει πχ η πιθανότητα να κλείσω το πακέτο απ'τo expedia και πηγαίνοντας στο ξενοδοχείο να μου ζητηθούν έξτρα χρήματα;; (Μου φάνηκαν αρκετά χαμηλές οι τιμές σε κάποια πακέτα και δημιουργήθηκε η απορία αυτή...)

Για κράτηση ξενοδοχείων,υπάρχει κάποιο άλλο αξιόπιστο site πέραν των booking.com και expedia;;