Αναγκαστικη προσγειωση........

• Thread starter Thread starter sonsavior
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
exei to atr fuel jettison? eilikrina den nomizw, synythws menei sto aera stin gnwsth diadikasia "holding" gia na kapsei kai na meinei me ta elaxista apaitoumena. mporoume na to mathoume ayto?eyxaristw. :D

GP707":om06i7fp said:
Hastaroth":om06i7fp said:
Από τίς φωτογραφίες τού meco φαίνεται οτι στο κάτω μέρος τής ατράκτου υπάρχει ολόκληρη πυρκαϊά,σάν αυτές που βλέπουμε στά δάση.Μιά σπίθα μονάχα νά εκτοξευόταν λίγο πιό μακρυά καί να έφτανε μέχρι το fuel tank..(τά ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται)

Τα καυσιμα εννοειται οτι τα ειχε "αδειασει" γι' αυτον ακριβως το λογο! Και οι κινητηρες δεν λειτουργουσαν. Το να ξεφορτωθεις τα καυσιμα πριν απο αναγκαστικη προσγειωση (παντος ειδους) ειναι μια απο τις κυριες διαδικασιες για να αποφευχθει τυχον αναφλεξη.

Τό ξέρω αυτό αλλά δέν νομίζω οτι έκανε το approach καί landing χωρίς κινητήρες.Συνεπώς όλο καί κάτι θά είχε μείνει στίς δεξαμενές του,γι'αυτό άλλωστε ήταν αναγκαία καί η επίστρωση τού αφρού.

Auto pou lete sxetika me ton afro de to katalavainw...ti ennoeite eixe mpei se la8os meros? Ton estrwsan meta to touch down zone?

Ap'oti katalaba, tov estrwsav.. apevavti (pws metafrazouve to "spiegelverkehrt" ? :evil: )

Me alla logia eixave suvevvonsn mpouzouki... ;)

PS: Oi fwto eivai foberes, file meco! ;)

To Η ειναι ακομα στο hangar των ΟΑ. Ακομα δεν υπαρχει νεοτερο για την ενδεχομενη επισκευη του. Προς το παρον ισχυει ακομα το "damage beyond repair"

Νομίζω ότι το θέαμα είναι πολύ λυπηρό :cry:

Ουδέν σχόλιον :?

kai nomizw oti i katastasi tou prodidei ton xarakthrismo ''damaged beyond repair'' :cry:

δυστυχως ισχυει το "σκοτωνουν τα άλογα όταν γεράσουν" :cry: