Αναγκαστική προσγείωση και για 747 της Qantas

• Thread starter Thread starter lewton
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Eγω ακομα περιμενω εξιστορηση των "απειρων" 330 και 767 που εχουν πεσει σε αναταραξεις.

Τελικα εχουμε πολυ περισσοτερους επιστημονες σε αυτο το site απ οτι αρχικα φανταζομουν.

Που'σαι,billos,ενα 744 της Qantas ειχε κανει runway overrun στην Μπανγκόκ πριν καμια 10αρια χρονια. Αυτο το ξεχασες να το αναφερεις στην πετυχημενη σου αυτη αναφορα για την εταιρεια-φερετρο!

Ωραία επιστήμονα DR.seven4seven πες μας και εσύ την δικιά σου θεωρία....Πιστεύω πως εδώ είναι φόρουμ και ο καθένας λέει την άποψη του ελεύθερα,και οι άλλοι μπορούν να διαφονίσουν,ή να διορθώσουν και να πουν ελεύθερα την δική τους.Γι΄αυτό λέγεται και φόρουμ(τόπος δημόσιας συζήτησης).Εγώ δεν αποκάλεσα την εταιρία ούτε τα αεροπλάνα της 'φέρετρο',ίσα ίσα που σέβομαι την ιστορία της.Αλλά όπως φένεται,για άλλη μια φορά η αλλαζονία και η γελειώτητα μερικών δεν λείπει... :shock:

billos_340":1ybldrxx said:
seven4seven":1ybldrxx said:
Eγω ακομα περιμενω εξιστορηση των "απειρων" 330 και 767 που εχουν πεσει σε αναταραξεις.

Τελικα εχουμε πολυ περισσοτερους επιστημονες σε αυτο το site απ οτι αρχικα φανταζομουν.

Που'σαι,billos,ενα 744 της Qantas ειχε κανει runway overrun στην Μπανγκόκ πριν καμια 10αρια χρονια. Αυτο το ξεχασες να το αναφερεις στην πετυχημενη σου αυτη αναφορα για την εταιρεια-φερετρο!

Ωραία επιστήμονα DR.seven4seven πες μας και εσύ την δικιά σου θεωρία....Πιστεύω πως εδώ είναι φόρουμ και ο καθένας λέει την άποψη του ελεύθερα,και οι άλλοι μπορούν να διαφονίσουν,ή να διορθώσουν και να πουν ελεύθερα την δική τους.Γι΄αυτό λέγεται και φόρουμ(τόπος δημόσιας συζήτησης).Εγώ δεν αποκάλεσα την εταιρία ούτε τα αεροπλάνα της 'φέρετρο',ίσα ίσα που σέβομαι την ιστορία της.Αλλά όπως φένεται,για άλλη μια φορά η αλλαζονία και η γελειώτητα μερικών δεν λείπει... :shock:

Λοιπόν επειδή αυτό όλο άρχισε από εμένα με την ερώτηση"για θύμισε μου τον υπάλληλο του catering" λέω να συζητήσουμε κάτι για το 747 που έκανε emergency και όχι για το ποιος είναι γελοίος και ποιος όχι. Και για να μην είμαι οφ:
1)video από τον υπάλληλο του catering αν γίνετε
2)Αυτό το 747 ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με το 380 ή λίιιιιιιιγο διαφορετικό;;;

Τελικά από πόσο ύψος έπεσε;;;

Jimis":16pxfjw5 said:
1)video από τον υπάλληλο του catering αν γίνετε
2)Αυτό το 747 ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με το 380 ή λίιιιιιιιγο διαφορετικό;;;

Jimis φαντάζομαι να συμφωνείς ότι οι ερωτήσεις σου είτε είναι λάθος διατυπωμένες είτε είναι στην σφαίρα του σουρεαλισμού. To ότι κάτι έχει συμβεί δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει και βίντεο, οι πιθανότητες είναι ότι δεν υπάρχει.

Πόσο μάλλον η ερώτηση για το αν ένα 747 είναι ακριβώς το ίδιο με ένα Α380..Να μαντέψω εννοείς το συμβάν με τον κινητήρα; Γιατί η απάντηση που κάποιος μπορεί να σου δώσει είναι ότι το 747 είναι πολύυυυυ διαφορετικό από ένα Α380.

Και όσο για το ύψος (ποια είναι ακριβώς η σημασία αυτού;) που έπεσε η άτυχη υπαλλήλος βρίσκεται στο λινκ.

Όντως λάθος διατυπωμένες και ξέρω ότι ένα 747 είναι πολύυυυυυυυ διαφορετικό. Για τον κινητήρα είπα. Όσο για τον υπάλληλο άλλος λέει 12.000 πόδι έχω ακούσει 1000 διαφορετικά απόψεις.

’Aποψη μου είναι να σταματήσουμε να το "τρώμε" το παιδί (τον billos). Έγραψε την απορία του και την αγανάκτηση του για 2 θέματα που είναι μεν άσχετα μεταξύ τους και το έκανε k με έναν "απλοϊκό" τρόπο, αλλα δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε το off-topic για αυτό. Πιστεύω καταλαβαίνεις φιλε billos , ότι το να γράψεις έτσι συναισθηματικά για 2-3 άσχετα ατυχήματα που ανήκουν στην ίδια εταιρία, σε ένα forum σχετικό με το θέμα, φαντάζει λίγο κουτσομπολίστικο. Δεν θελει κανεις να σε μειώσει, αλλα πρέπει να προσεχεις και τι γραφεις. Δεν μπορώ να γράψω περισσότερο για το θέμα, γιατί με κουράζει το copy-paste από τα greeklish σε Ελληνικά, αλλα άμα θες το συζητάμε μέσω pm

Τελικά με αυτό το ατύχημα υπήρχε τραυματίας(φαντάζομαι όχι άλλα ποτέ δεν ξέρει κανείς). :roll: