Αναγκαστική προσγείωση και για 747 της Qantas

• Thread starter Thread starter lewton
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Eγω θελω να μου θυμισει τα "απειρα 330-767 που πεφτουν σε αναταραξεις με τραυματιες", κατι που, ως γνωστον, μονο η Qantas το παθαινει.

Παιδιά άμα τη φοβάστε δε μπαίνετε. Μπείτε στη Ryanair. Προσωπικά εγώ κι άλλα τόσα να ακούσω, και αεροπλάνο της να πέσει (που ΔΕΝ έχει πέσει ακόμα και δε το αναφέρει κανείς σας), εγώ θα την προτιμήσω. Έχει χτίσει ένα όνομα - και όχι άδικα- και τα συμβάντα που λέτε, και δε τα κρύβει η εταιρεία, δεν κάνουν την εταιρεία από αξιόπιστη σε εταιρεία ιπτάμενων φέρετρων.
Επίσης με το παρντόν αλλά οι αναταράξεις δε κάνουν διακρίσεις εκεί πάνω σε Qantas, Egypt Air & ανεμόπτερα. Αν είναι να κουνηθείς θα κουνηθείς. Και αν δε φοράς τη ζώνη σου θα τραυματιστείς.

Πολύ σωστά μιλάει ο<< κυνηγάω μία σκιά>> :mrgreen: Το ίδιο 747 και το 380 αν ήταν στην ΜΑΗ το ίδιο θα πάθαινε(και επειδή αυτό το σχόλιο φέρνει σε αντιπαράθεση το προηγούμενο: αν δεν τα σαμποτάρουν(αλλά και στην ΜΑΗ ύποπτο θα ήταν αλλά τέλος πάντων))

-Το ατύμημα με την υπάλληλο catering έγινε στην Μελβούρνη με προορισμό το Λος Άντζελες (ή το αντίθετο),όταν μετέφερε ένα καροτσάκι με γεύματα έχασε την ισοροποία της και έπεσε από μεγάλο ύψος.
-Τον Οκτώβρη του 2008 ένα 330-300 από Σιγκαπούρη προς Πέρθ που έχασε απότομα ύψος σε 2 φάσεις.Τότε είχαμε 14 τραυματίες που μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά τραύματα,30 που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα και 30 με τραύματα που δεν χρειάστηκαν νοσοκομείο.

billos_340":62v5k9ww said:
-Το ατύμημα με την υπάλληλο catering έγινε στην Μελβούρνη με προορισμό το Λος Άντζελες (ή το αντίθετο),όταν μετέφερε ένα καροτσάκι με γεύματα έχασε την ισοροποία της και έπεσε από μεγάλο ύψος.

Πόσο μεγάλο ύψος;;;;

Από τα 12.000 πόδια. Επειδή το οξυγόνο ήταν περιορισμένο, έβγαλε την ειδική μάσκα από το καροτσάκι και άνοιξε το αλεξίπτωτο στατικού ιμάντα στα 8000 πόδια.

Πώς έπεσε δηλαδή;;; Μπορείς να μου δείξεις κανένα video;;;;

Νομίζω έπεσε απο μια πόρτα ανεφοδιασμου του αεροπλάνου όσο φυσικά αυτό ήταν στο έδαφος
όσο για το αλεξίπτοτο δεν πρόλαβε να ανοίξει :D :D

Jimis":1q7kwfbm said:
billos_340":1q7kwfbm said:

Πόσο μεγάλο ύψος;;;;

Οσο χρειάζεται για να χάσει κάποιος την ζωή του.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά έχουμε:
1) Μια υπάλληλο ketering που σκόνταψε σε κάποιο σκαλί, έπεσε εξ επαφής πάνω σε μια νάρκη του B' Παγκοσμιου και σκοτώθηκε ακαριαία.
2) Ένα αεροσκάφος που πετάει άπειρα χρονια στους ουρανούς και παθαίνει μια βλάβη.
3) Ένα αεροσκάφος που πετάει ελάχιστα χρονια στους ουρανούς και παθαίνει μια βλάβη.
4) και τέλος μια κοιλια αεροσκάφους που σκάει και κομματιάζεται και ευτυχώς βρίσκει τη Manilla και προσγειώνεται.

Από όλα αυτά, συμπεραίνεις πως είναι κρίμα μια τόσο ιστορική εταιρία να κάνει τι? Κάπου έχασα τον συλλογισμό... με μπέρδεψε και το αλεξίπτωτο βεβαια... :banana: