OveLix":of99iqw5 said:Ελ Γκρέκο, εσυ πάντως από ότι βλέπω τα δικά σου τα ξέρεις από συγγενείς και φίλους. Πες μας και άλλα έγκυρα
Avior":u4yc677y said:Το είπες και μόνος σου... Εξ'ολοκλήρου!
Avior":u4yc677y said:Ακόμα και εν μέρει να είναι state-owned (και αυτές είναι όντως ΠΟΛΛΕΣ, μη με βάλεις να ψάχνω το ATW νυχτιάτικα) το κράτος δε ρισκάρει να χάσει αεροπλάνο με τόσο κόσμο μέσα...
Avior":u4yc677y said:Μάλλον επίτηδες φέρνεις ακραίο παράδειγμα εδώ... Εγώ γενικά μίλησα...
Avior":u4yc677y said:Εξ'άλλου να σου θυμίσω ότι αν το κόστος των αποζημιώσεων+αρνητικής διαφήμισης είναι μικρότερο από το κόστος της ακύρωσης/αλλαγών που πρέπει να γίνουν στο Α/Φ, πολλαπλασιασμένα...
el-greco":u4yc677y said:Toulahiston ego then leo ta dikamou,opos meriki edo mesa.
Eho stihia kai ta leo,ohi oti nane
Avior":ysfqs7rm said:Περιέργως διαπιστώνω ότι πολύς κόσμος εδώ μέσα είναι υπερβολικά μη-μου-άπτου με την Aegean :twisted: :twisted: Δε δέχονται καμμία κριτική... eleos...
OveLix":ysfqs7rm said:Ελ Γκρέκο, εσυ πάντως από ότι βλέπω τα δικά σου τα ξέρεις από συγγενείς και φίλους. Πες μας και άλλα έγκυρα
Avior":ysfqs7rm said:Καλά, εδώ μη λες πολλά, δεν ξέρεις αν ένας φίλος του el Greco είναι πιλότος, ο θείος μηχανικός, ο κουμπάρος ελεγκτής, και η ξαδέρφη F/A γιατί τότε μάλλον θα είναι πολύ πιο έγυρος από πολλούς εδώ μέσα
jetflight":2br6pgqz said:Akh tha hthela na moy peis afoy den ypaexoyn kratikes etairies sthn Eyroph tote tha hthela na moy peis poy anhkoyn oi:
LH,AF,IB,SK,OS,LO,OK,MA,TK,AZ
Και τι σχέση έχει αυτό με το ποιος είναι μέτοχος μιας εταιρείας...jetflight":2br6pgqz said:Kai o OTE den einai 100% kratikos alla ean to tade xorio meinei xoris thlefona tote oloi lene poy einai h Polhteia?
Μπα ... δε νομίζω ...jetflight":2br6pgqz said:Poy edo den isxyei giti oi mises etairies apo ayts poy anefera isos kai pio pano einai 100% kratikes.