ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΤΗΣΗΣ Α3 ΓΙΑ ΡΟΔΟ

• Thread starter Thread starter latris aeroporias
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ελ Γκρέκο, εσυ πάντως από ότι βλέπω τα δικά σου τα ξέρεις από συγγενείς και φίλους. Πες μας και άλλα έγκυρα :lol: :lol: :lol:

Auharistos OveLix

Toulahiston ego then leo ta dikamou,opos meriki edo mesa.

Eho stihia kai ta leo,ohi oti nane :wink:

Sinfono ma afta pou les jetflight

Akribos etsi ine!!!

Kritiki mono stin OA kanoun,then blepoun meriki ta halia ton allon.

Ase kai i times gia tis balitses.....an ine logo pio bargia apoti prepi :?
Ase ase ksirizoun kotra i A3!!! :!:
O kaimenos mou filos ekini tin imera ta estakse kala :roll:

Ασε ελγκρεκο βραδιάτικα. Έχουμε πήξει στους πανέξυπνους που "ξέρουν πολλά που αμα τα πουν δεν θα ξαναπεταξουμε ποτέ" αλλά δεν τα λένε διότι προφανώς σκέφτονται τον τεράστιο αντίκτυπο που θα προκαλέσουν οι καταγγελιες τους στην κοινωνία. :lol: :lol: Πες τα μωρε. Μεταξύ μας είμαστε. 8)

Ο δε jetflight ξέρει πολλα επισης αλλα λεει λίγα. Κρίμα. Γιατί δηλαδή ήρθα εγώ σε ένα αεροπορικό φόρουμ? Για να μην μου μιλά κανένας? Γιατί έχω καμιά εικοσαριά βιβλιά αφιερωμένα αποκλειστικά στα αεροπορικά ατυχήματα και τις αιτίες του? Για να παρακαλάω τον κάθε ελγκρετζετφλάιτ να μου πει τα μυστικά της αν-ασφάλειας πτήσεων και εκείνος να μην τα λεει επειδή απειλείται...ποιος απειλείται ρε παιδιά? Γιατί δεν μιλάτε? Πείτε και χωρίς στοιχεια, θα σας ακούσουμε. Άντε. Είμαι όλος αυτιά. Ξεσταύρωσε τα χέρια από το φαρδύ σου στέρνο και γράψε. Ακόμα??

Περιέργως διαπιστώνω ότι πολύς κόσμος εδώ μέσα είναι υπερβολικά μη-μου-άπτου με την Aegean :twisted: :twisted: Δε δέχονται καμμία κριτική... eleos...

OveLix":of99iqw5 said:
Ελ Γκρέκο, εσυ πάντως από ότι βλέπω τα δικά σου τα ξέρεις από συγγενείς και φίλους. Πες μας και άλλα έγκυρα :lol: :lol: :lol:

Καλά, εδώ μη λες πολλά, δεν ξέρεις αν ένας φίλος του el Greco είναι πιλότος, ο θείος μηχανικός, ο κουμπάρος ελεγκτής, και η ξαδέρφη F/A γιατί τότε μάλλον θα είναι πολύ πιο έγυρος από πολλούς εδώ μέσα

Akh tha hthela na moy peis afoy den ypaexoyn kratikes etairies sthn Eyroph tote tha hthela na moy peis poy anhkoyn oi:
LH,AF,IB,SK,OS,LO,OK,MA,TK,AZ etsi gia na matho afoy opos lene kapoioi eimaste asxetoi poy toys kathgorhsame to <<magazi>>.
Ean pathoyn kati oloi aytoi tote to <<paloyki>> poios tha to faei?
To kratos fysika.
Kai o OTE den einai 100% kratikos alla ean to tade xorio meinei xoris thlefona tote oloi lene poy einai h Polhteia?
Poy edo den isxyei giti oi mises etairies apo ayts poy anefera isos kai pio pano einai 100% kratikes.

Avior":u4yc677y said:
Το είπες και μόνος σου... Εξ'ολοκλήρου!

Παίζει όμως ρόλο αυτό το εξ ολοκλήρου. Μια εταιρεία όπου έστω και ένα 0,1% δεν ανήκει στο Δημόσιο είναι εν μέρη ιδιωτική και λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικούς όρους, διότι ο ιδιώτης που κρατάει ένα 0,1-0,2% ή ένα 20-40% μιας κρατικής δε θέλει να βάζει λεφτά μόνο, αλλά να βλέπει και κέρδος.

Ακόμα και εν μέρει να είναι state-owned (και αυτές είναι όντως ΠΟΛΛΕΣ, μη με βάλεις να ψάχνω το ATW νυχτιάτικα) το κράτος δε ρισκάρει να χάσει αεροπλάνο με τόσο κόσμο μέσα...

Ενώ εγώ σαν ιδιώτης που κρατάω μια εταιρεία το ρισκάρω άνετα. Kάθε εταιρεία που χάνει αεροσκάφος χάνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και κατ΄ εμέ μια ιδιωτική χάνει περισσότερα. Σκέψου το αλλιώς: Σύγκρινε το εξής συμβάν: Τι θα γίνει αν χάσει η ΟΑ ένα αεροσκάφος και τι αν χάσει η Α3 ένα (κάτι που εύχομαι να μην γίνει ποτέ). Ποια από τις δύο θα φάνε; Ποια θα χάσει περισσότερα; Ποια ίσως να κλείσει;

Μάλλον επίτηδες φέρνεις ακραίο παράδειγμα εδώ... Εγώ γενικά μίλησα...

Η γενικολογία δεν εξαιρεί τα ακραία παραδείγματα όμως.

Εξ'άλλου να σου θυμίσω ότι αν το κόστος των αποζημιώσεων+αρνητικής διαφήμισης είναι μικρότερο από το κόστος της ακύρωσης/αλλαγών που πρέπει να γίνουν στο Α/Φ, πολλαπλασιασμένα...

Μια αρνητική διαφήμιση του στυλ έχασα ένα αεροσκάφος με 100 άτομα έχει δηλ. μικρότερο κόστος από μια ακύρωση. Εντυπωσιακό παράδειγμα. :roll:

el-greco":u4yc677y said:
Toulahiston ego then leo ta dikamou,opos meriki edo mesa.

Eho stihia kai ta leo,ohi oti nane

Σώπα ρε μεγάλε. Πες μας κι άλλα να μάθουμε κι εμείς δυο-τρία πράγματα που δεν έχουνμε στοιχεία.

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα... :rant:

Avior":ysfqs7rm said:
Περιέργως διαπιστώνω ότι πολύς κόσμος εδώ μέσα είναι υπερβολικά μη-μου-άπτου με την Aegean :twisted: :twisted: Δε δέχονται καμμία κριτική... eleos...

Χέ@στηκ@ για την Aegean. Απλά δεν μπορώ να διαβάζω ποστ "ξέρω αλλά δεν λέω". Τα ίδια θα έλεγα αν το θέμα ήταν η ΟΑ.

OveLix":ysfqs7rm said:
Avior":ysfqs7rm said:
Καλά, εδώ μη λες πολλά, δεν ξέρεις αν ένας φίλος του el Greco είναι πιλότος, ο θείος μηχανικός, ο κουμπάρος ελεγκτής, και η ξαδέρφη F/A γιατί τότε μάλλον θα είναι πολύ πιο έγυρος από πολλούς εδώ μέσα

Αααα.....δεν ήξερα ότι το να έχεις συγγενή F/A σε κάνει αυτόματα αξιόπιστο περί τα αεροπορικά. Τι να πω και εγώ με κοτζάμ PPL?? (καλά, δεν το πήρα, παρά λίγο όμως :D )

jetflight":2br6pgqz said:
Akh tha hthela na moy peis afoy den ypaexoyn kratikes etairies sthn Eyroph tote tha hthela na moy peis poy anhkoyn oi:
LH,AF,IB,SK,OS,LO,OK,MA,TK,AZ

Αν και ξεφεύγουμε πολύ από το θέμα ...

Τους μέτοχους δε μπορώ να σου τους πω ακριβώς, αλλά πόσο τοις εκατό κρατά το κάθε κράτος στην "κρατική" του εταιρεία. Τα στοιχεία είναι από το 2002/3, ας με διορθώσει κάποιος αν βρει λάθος.

LH = 0%
AF = 56%
IB = 0%
SK = 50%
OS = 0%
LO = ???
OK = 0%
MA = 97,9%
TK = 98,2%
AZ = 53%

Kai o OTE den einai 100% kratikos alla ean to tade xorio meinei xoris thlefona tote oloi lene poy einai h Polhteia?
Και τι σχέση έχει αυτό με το ποιος είναι μέτοχος μιας εταιρείας... :roll:

Poy edo den isxyei giti oi mises etairies apo ayts poy anefera isos kai pio pano einai 100% kratikes.
Μπα ... δε νομίζω ... :wink:

Gia kapoies apo aytes tis etairies diafono os pros thn metoxikh symmetoxh toy kratoys.
Shmasia den exei omos ayto nomizo opos eipes.
Exoyme kathe dikaioma na kritikaroyme thn A3 xoris toylaxiston na mas kathgorei o kathenas oti den gnorizoyme.
Ego toylaxiston exo asxolhthei kai me poio spoydaia themata apo thn A3.
Den nomizo oti opoios doyleyei sthn A3 einai idiofyia sta aeroporika pragmata oyte kai opoios einai sthn OA fysika!
H A3 as papsei na ekmetalleyetai tis adynamies ton OA.
Aytes oi adynamies thn ekanan na epiviosh eos shmera.