Airspace Traffic monitoring

Για ground vehicle καλά πετάει...

3 CH-53 σήμερα το πρωί ερχόμενα από Αιγαίο με κατεύθυνση τη Λάρισα. Μήπως για βοήθεια στην κατάσβεση πυρκαγιάς στη Θάσο και στάθμευσαν Λάρισα..

Μήπως ήταν ισραηλινά που έχουν έρθει για συνεκπαίδευση?

Re: Γενικές (αεροπορικές) απορίες !!!

Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να μου βρει τη διαδρομή που έκανε η πτήση A3 878 στις 21 Δεκεμβρίου 2015 και να μου την στείλει έστω με προσωπικό μήνυμα γιατί στο planefinder εξαφανίζεται για κάποιο λόγο. Αν είναι λάθος το θέμα παρακαλώ να μεταφερθεί στο σωστό.

Απορία για πτήση "POLICE 2"

Μήπως ξέρει κανείς γιατί αυτή την ώρα πετάει πάνω από την αθήνα αστυνομικό αεροσκάφος;;;

Re: Απορία για πτήση "POLICE 2"

Ψαχνει για αναρχικους στις ταρατσες των Εξαρχειων... :twisted:

Ποιο είναι το αστυνομικό αεροσκάφος;;;; Προφανώς εννοείς το ελικόπτερο της αστυνομίας το οποίο πετάει σχεδόν καθημερινά πάνω από την Αθήνα και τα περίχωρα.

Απορία FlightRadar

Καλησπέρα.

Είμαι νέος στο φόρουμ,δυστυχώς δεν βρήκα κάποια ενότητα σε ότι αφορά το Flight Radar,έτσι αναγκαστικά άνοιξα νέο Topic.

Παρακολουθώντας συχνά το Flight Radar και βλέποντας συχνά την συγκεκριμένη πτήση (DXB - SFO) μου γεννήθηκε η εξής απορία.

Για ποιόν λόγο η πτήση αυτή ακολουθεί αυτό το flight path?

Μου φαίνεται εντελώς άκυρη η πορεία.

Παραθέτω ένα Print screen για να καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ.

Ευχαριστώ πολύ και sorry για τυχόν λάθη κλπ.

https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/ ... e=58647CF3

Re: Απορία FlightRadar

Καλησπέρα Σωκράτη.
Η πορεία αυτή είναι η πιο σύντομη, φαίνεται περίεργο γιατί το προβολικό σύστημα της γης που έχουμε συνηθήσει στην ουσία μεγαλώνει τα άκρα (Ότι είναι πιο Βόρεια ή Νότια) και συμπιέζει το κέντρο. Επίσης η γη δεν είναι σφαίρα άλλα οβαλ. Η απορία σου θα λυθεί αν κοιτάξεις μια υδρόγειο με την γη από πάνω προς τα κάτω.