Airspace Traffic monitoring

• Thread starter Thread starter kostisgiap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Τι έκανε αυτό;

Από το μοτίβο, σαν χαρτογράφηση φαίνεται...

Για να ξέρεις, την ωρα που παρακολουθουσες το πραπρά, περνούσαν πανω απο την Ακρόπολη 3 Ελληνικά f-16 μαζι με 2 Αμερικάνικα F -15 για φωτογράφηση μετα τον "Ηνιοχο". :D

ΥΓ: το Pilatus αεροχαρτογραφηση κανει

Καλησπέρα.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 3 αεροσκάφη της Ethiopian πάνω από το Ελλαδιστάν. Είναι οι πτήσεις ETH500, ETH502 και ΕΤΗ504 και οι 3 έχουν προορισμό το Δουβλίνο. Ξέρουμε γιατί; Περίεργο να ανεβάζουν 3 αεροσκάφη...

seven4seven":30bu0og3 said:
Για να ξέρεις, την ωρα που παρακολουθουσες το πραπρά, περνούσαν πανω απο την Ακρόπολη 3 Ελληνικά f-16 μαζι με 2 Αμερικάνικα F -15 για φωτογράφηση μετα τον "Ηνιοχο". :D

Και πού να το ήξερα;Δεν έχω "εσωτερική πληροφόρηση" εγώ.Φωτογραφίζω "ότι κάτσει"...

Να την και η OLYMPUS AIRWAYS από το Ηράκλειο για το Παρίσι με την πτήση Α2 966

Καλή αρχή !!!

(Και η Astra Airlines έχει κωδικό πτήσης Α2 ΧΧΧ ... :roll: )

Attachments

• A2_966.jpg
    A2_966.jpg
    181,2 KB · Προβολές: 1.303
Μήπως είναι για λογαριασμό της Astra Airlines,γιατί ειδα και ένα αεροσκάφος της Air Moldova με κωδικό A2 από Ηράκλειο προς Παρίσι μια μέρα.

Το SX-ABD θα εκτελεί για κάποιο διάστημα πτήσεις της Astra από HER σε (μάλλον προσωρινή) αντικατάσταση του Α320 της Air Moldova

Luz":2xxytzs3 said:
seven4seven":2xxytzs3 said:

Και πού να το ήξερα;Δεν έχω "εσωτερική πληροφόρηση" εγώ.Φωτογραφίζω "ότι κάτσει"...

Δεν ξερω γιατι αποφασισες να συνεχίσεις την συζήτηση δυο εβδομάδες μετα, αλλα θα σου πω οτι δεν ηταν καμμια "εσωτερική πληροφόρηση". Τα περισσότερα ενημερωτικά sites το έγραφαν την προηγούμενη μερα! :wink:
Απόδειξη, οτι στον Λυκαβηττο βρίσκονταν περί τους 30 σποττερς!

Απάντησα διότι απλώς τώρα είδα τι είχες γράψει...Δεν το είχα διαβάσει Ενημερώνομαι από κάποιες σελιδες που δε νομιζω να το είχαν αναφέρει αλλά δεν πειράζει...

Αυτό το C295 ξέρει κάποιος ποιας χώρας είναι και τι δουλειά έχει στην Εύβοια;Είναι της Frontex;

Attachments

• c295.JPG
    c295.JPG
    128,7 KB · Προβολές: 2.791