Airspace Traffic monitoring

• Thread starter Thread starter kostisgiap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θα μου φαινόταν πιο λογικό αν πέταγε μέσω Γερμανίας,Πολωνίας,Ρωσίας,Καζακστάν,Κίνας,Ταϊλάνδη.Χωρίς να ξέρω για καιρό κλπ,μου φαίνεται ότι θα ήταν συντομότερη η απόσταση.

Κρίμα που δεν έχω μια φωτογραφική μηχανή. Το θηρίο 388 της Malaysia περνά μέρα παρά μέρα πάνω από την περιοχή μας ( Αγιά Λάρισας ).

Μια φωτο πριν καμιά δεκαριά μέρες. Σήμερα πέρασε λιγάκι ποιο βόρεια αλλά φαινόταν πάλι πολύ καλά! :thx: :D Ο εξοπλισμός όμως δεν φτάνει για μια καλύτερη φωτογραφία.

Να είχαμε τον φακό σου! :D :P

Νίκο, ο 200-500 5.6. Α-πι-στευ-τος!

Τέλος τα θηρία της Malaysian από τη χώρα μας. Πλέον πετούν βόρεια μας πάνω από τη Ρουμανία.

Ξέρετε τι πρόβλημα αντιμετώπισε η πτήση της british airways και γύρισε πίσω στο αεροδρόμιο Χίθροου;
Η πτήση ήταν η BA632 από Χίθροου για Αθήνα.
Μήπως ηταν medical emergency;

υπηρξε ενδηξη για διαροη καυσημου στον κινητηρα 1, το αεροσκαφος γυρισε πισω στο Χηθροου οπου ο ελεγχος που ακολουθησε εδειξε οτι ηταν τελικα λαθος ενδηξη. Στης 1915 αναχωρησε η πτηση με 7 ωρες καθηστερηση για τους επιβατες. Η επιστροφη ΒΑ633 ειναι προγραματισμενη για της 2345 απο Αθηνα!

20151109-BA632
20151109-BA632 par SV1XV, on ipernity

Ένδειξη διαρροής καυσίμου. Μετά από ένα tip στο twitter, την παρακολουθούσα στο Flight Radar 24 και στο Plane Finder. Πήγαινε με 154 knots, με τον ένα κινητήρα μόνο και προσγειώθηκε στον 27L, αμέσως έκοψε αριστερά στην πρώτη έξοδο και πήγε σε μια απομακρυσμένη θέση κοντά στον φράχτη, λίγο ανατολικά από το T4. Εκτιμώ ότι υπήρχε έντονη κινητοποίηση της πυροσβεστικής για την περίπτωση που υπήρχε ανεξέλγκτη διαρροή καυσίμου.