Airspace Traffic monitoring

• Thread starter Thread starter kostisgiap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παρατηρήσατε τώρα τις τελευταίες 2 μέρες στο flightradar24 πως στις ΗΠΑ εμφανίζονται αεροσκάφη με 2 χρώματα. Τα κιτρινα που ήταν και παλιότερα και τα πορτοκαλί. Ειδικά τώρα καλύπτεται όλος ο εναέριος χώρος των ΗΠΑ.
Γιατί αυτή η διάκριση με τα χρώματα;
Π.χ στην Ευρώπη όλα είναι κίτρινα.

Τα πορτοκαλί τα δίνει η FAA με 5 λεπτα καθυστέρηση περίπου ενω τα κίτρινα ειναι οπως παντα τα live!

Κατα τις 01:20 το 4X-ICO προσγειώθηκε στο tel-aviv.
Πήγαινε κανονικά μέχρι την Κω και μετά έστριψε χωρίς να χάσει ύψος και γύρισε πίσω.

Μπορεί κανείς να πας πει τι παίχτηκε;;;
Εχω και screenshot αλλά δεν μπορώ να τα ανεβάσω τώρα. :rant:

Το 4Χ ICO με call sign ICL 571 προσγειώθηκε στη Λιέγη, Βέλγιο στις 01:31 utc.

Ναι αλλά στις 23:00 utc προσγειώθηκε στο Τελ-Αβιβ.
Στέλνω και τα screenshots.

Attachments

• τίτλο.jpg
    τίτλο.jpg
    81,9 KB · Προβολές: 1.593
  • 1.jpg
    1.jpg
    87,3 KB · Προβολές: 1.581
  • 2.jpg
    2.jpg
    72,6 KB · Προβολές: 1.602
To radar που καλύπτει την προσέγγιση (από νοτιοδυτικά) στο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι συνδεδεμένο με το flightradar24;
Γιατί το αεροσκάφος της Α3 που προσγειωνόταν στις 22:10 από Λονδίνο δε το έδειχνε καθόλου.

solro":2l7qzwr1 said:
Ναι αλλά στις 23:00 utc προσγειώθηκε στο Τελ-Αβιβ.
Στέλνω και τα screenshots.
Τί να σου πω, ειλικρινά δεν ξέρω. Αυτά τα στοιχεία είναι επίσημα από το eurocontrol....

Μπερδεύτηκα φίλε!
Νόμιζα ότι η Ελλάδα είναι UTC+2 αλλά λόγω θερινής ώρας είναι UTC+3.Oπότε το α/φος προσγειώθηκε στο TLV 01:10 Ελλάδος άρα 22:10 UTC oπότε δικαιολόγούνται και οι 4+κάτι ώρες που έκανε για να πάει στην Λιέγη(προσγείωση 01:30 UTC).
Αλλά έτασι όπως μου τα λες δεν φαίνεται να έκατσε πολύ ώρα στο έδαφος στο TLV.

Τώρα που ξεκαθαρίσαμε επανέρχομαι.
Τι το ανάγκασε να γυρίσει πίσω στο Τελ-Αβιβ να κάτσει <<λίγο>> στο έδαφος και να εκτελέσει ξανά μέχρι τέλους την πτήση του;

Παιδες, μηπως ειδε καποιος χθες το βραδυ ενα φωτιζομενο αντικειμενο (μπλε-μοβ χρωμα) που πετουσε κατα τις 23.00-23.30 στην περιοχη του Σαρωνικου στο υψος της ακτογραμμης της Αττικης με κατευθυνση αρχικα απο Βουλα προς Πειραια με στροφη λιγο πριν τον Πειραια και μετα προς Αεροδρομιο?
Αν χρειαστειτε εχω και Βιντεο!

Παραθεσε το βιντεο για να δουμε κι εμεις τι ειδες, μηπως και βγαλουμε ακρη.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png