Airspace Traffic monitoring

Tι ωρα περασε απο Θεσσαλονικη φιλε Γιαννη να εχω τον νου μου να το παρω ματι και εγω,εκτος και αν εχει συννεφια τοτε θα το τσεκαρω στη σελιδα του φιλου μας Beryl μονο!

-------------------------------------[13/04/2011 14:33]
-------------------------------------[13/04/2011 14:39]

Καλησπερα στο παλικαρι που στελνει δεδομενα στη σελιδα του Βeryl απο την Καβαλα,θα θελα να τον ρωτησω αν ακουει το μακεδονια κοντρολ στα VHF που εκπεμπει απο απεναντι του δηλαδη απο την Θασο?
Ευχαριστω

Αν και δεν είμαι αυτός που στέλνει τα δεδομένα απλά να βοηθήσω προσθέτοντας την εμπειρία μου προ 20ημερών μάλιστα ότι κανονικότατα από Καβάλα ακούς το Μακεδονία Control στην 133,575 καμπάνα.

και απο Θεσσαλονίκη ακουγεται ;)

@sw2hui:
Καμπάνα ακούς το control στη Θεσσαλονίκη? Αν επιτρέπεται, από πού και με τί εξοπλισμό?
Εγώ πάντως με το φορητό μου (και με εξτρά τηλεσκοπική κεραία) δεν ακούω παρά μόνο το approach (120.800) και το πύργο (118.100, 118.500 ). Στη συχνότητα του control (όπως επίσης και γειτονικά control) ακούω μόνο τα αεροπλάνα και όχι το control. Από Χαλκιδική έχω ακούσει το control.

Ευχαριστω Spinal απο Καβαλα,μπορει να ακους και το 132.375 για προσπαθησε!Αλλα και απο Θεσσαλονικη....και μαλιστα καμπανα?Για πες μας sw2hui την εμπειρια σου :?:

Αυτη τη στιγμη βλέπω αυτό στο rdrinfo.net

Registration TC-SKB Airline Sky Airlines
Update(LT) 23:31:56 Altitude 33000 Ft
Course 180 Deg VertRate 0 Ft/min
Radar Corfu/941 NM GndSpeed 405
Manufacturer Boeing Model B737-430
FlightNo ? Callsign SHY834
Route ?
Βρίσκεται ΒΑ του bordeaux

Οι πληροφορίες ανανεώνονται συνεχώς αλλά το αφος παραμένει ουσιαστικά στην ίδια θέση ενώ το Heading αλλάζει τακτικά (0,180)
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι συμβαίνει;;;

Aπό τις 23:10 μέχρι τις 23:40 εχει μετακινηθει λιγο προς τον νότο.

Υ.Γ:Το site είναι υπέροχο

Μάλλον είναι κάποιο "πρόβλημα" του συστήματος, software glitch, πολύ πιθανόν λόγω κακής λήψης . Συμβαίνει συχνά και σε ανάλογα ναυτιλιακά συστήματα όπως το AIS όπου διπλοεμφανίζεται το ίδιο πλοίο σε 2 διαφορετικά σημεία ή άλλες φορές να ταξιδεύει με εξωπραγματικές ταχύτητες.