Την ταυτότητα με το ματογυάλι μου την έλεγξαν στην Μαδρίτη φτάνοντας με πτήση της Turkish. Μάλιστα με ρώτησε στα ελληνικά 'Διαβατήριο;' και του ειπα οτι δεν έχω. Σε άφιξη με Aegean απλώς την είδε και πέρασα.
Σέ έλεγχο στο Αμστερνταμ μου ανοιξε ολα τα φερμουαρ που είχε η τσάντα, μου ανοιξε το πορτοφόλι, εβγαλε όλα τα κέρματα και έψαξε και όλες τις θήκες.
Έρχόμενος από Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη με Turkish μετα το ραμαζάνι και κουβαλόντας ένα κουτί πλακέ με πλακέ σοκολατάκια, μου βάζουν την βαλιτσα στις ακτίνες και με ρωτάνε έχετε επεξεργαστές για υπολογιστές;
Ξεκινάω Πρωτομαγία από Ταξίμ για αεροδρόμιο με τα πάντα κλειστά από αστυνομία και ενα σακίδιο γεμάτο γκοφρέτες Ulker με γεύση φουντούκι (και διάφορα άλλα σοκολατοειδή). Το μετρό δεν λειτουργόυσε στο κέντρο και έπρεπε να πάω στο Yenikapi με ταξί. Μπαίνω στο μετρό, είχε ελεγχο από αστυνομία. Με σταματάει η Τουρκάλα μου ανοίγει την τσάντα και βλέπει τις γκοφρέτες. Μασαλά μου λέει. Φτάνω στο αεροδρόμιο στο πρώτο έλεγχο μου ζητάει να άνοίξω, τα βλέπει μου γελάει και λέει οκ. Στον δεύτερο έλεγχο τα ίδια. Φτάνω Αθήνα, πέρνάω από έλεγχο μου ανοίγουν πάλι την τσάντα, να τες οι γκοφρέτες πάλι. Του λέω του σεκιουριτά ολη την ιστορία, μου λέει φαίνονται περιέργες πλάκες για αυτό ηθελε να τις ελέγξει.
Και το τελευταίο, φτάνω Θεσσαλονίκη από Αθήνα, εχοντας 3 πιτόγυρα στην τσάντα. Μου λέει ενας περάστε για ενα τυπικο έλεγχο και με βάζει στον χώρο που ελέγχονται τα διαβατήρια στις αφίξεις με καμιά 10αριά αλλα ατομα, Μου λέει ανοιξε την τσάντα να μυρίσει ο σκύλος, και του λέει έχω πιτόγυρα μέσα, μην τα μυρίσει και αρχίσει να χαιρεται και να έχουμε ιστορίες. Μου λέει μονο με ναρκωτικά θα χαρεί, οχι με τον γυρο
(εναν τον μπουζουριασαν πάντως)