Air Geography & QUIZ

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
So...Let's enjoy ( & play )

OK... mallon einai h seira mou.
Mias kai apanthsa thn prohgoumenh se...xrono pou oi perissoteroi htan sthn agkalia tou Morfea :wink: dhladh kata tis 01.00 to vrady, tha valw mia poly harakthristikh kai anagnwrisimh photo pou eykola tha dwsei tous 2 vathmous...
Here you are ......... Ooooppssss..... kala....Mh varate... :bash: ... ena wallpaper hthela na sas harisw :!: :D :!:

H zhtoumenh loipon perioxh, gefyra ktl einai :arrow: AYTH... Kalh tyxh :!:

Έχει σχέση με Σκανδιναβία? :?
Δεν έχω απάντηση, αλλά θα μπορούσε να είναι μία γέφυρα στην Δανία, λέμε τώρα... :?

Μήπως είναι η γέφυρα στην Νορμανδία στις εκβολές του Σηκουάνα?

Με μπερδεύει λίγο η δεύτερη γέφυρα στο βάθος όπως και η φωτογραφία η ίδια μιάς και δεν μπορώ να διακρινω αν οι πυλώνες της γεφυρας είναι τριγωνικοί ή παραλληλογραμμοι .
:roll:

Le Pont de Normandie Bridge θα έλεγα και εγώ, αλλα με προλάβανε... lol Αλλα είμαι πιο σίγουρος ότι είναι αυτή.. ;) :P

Le pont de Normandie Bridge

:great: Ακριβώς έτσι είναι ...Μπράβο :!: :!: :!:

Επιβεβαίωση από μία άλλη γωνία
To αεροπορικό μνημείο της περιοχής λίγα μόλις μέτρα από τις ακτές της απόβασης και 5 ΝΜ Βόρεια από την πρώτη φωτογραφία.
Περισσότερες πληροφορίες για τη γέφυρα σε αυτό το link...

:arrow: Αν δεν απατώμαι συνεχίζει ο ΚάπταινΖαχαριάς.....Σόρυ... Ο ΚάπταινΤζάμπο :P :D :P :D (ο εμπνευστής του game δε μπορεί παρά να έχει σχέση με games :wink: )

Nα ευχαριστήσω τον φίλο dragonair... ε...συγνώμη...dragonflyer ήθελα να πω... :oops: και να σας εισαγάγω νε την σειρά μου στην επόμενη δοκιμασία που θα αποφέρει 2 p στον αερόπληκτο φίλο που θα το εύρει πρώτος... :D

Ντιφάιν δι έρπορτ...

https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=5014

...ο χρόνος μετράει από τώρα...

βαθμολογία:

-dragonflyer 3
-gonso 3
-saridakis 2
-captainjumbo 2
-

Ήταν όντως το Ντουμπρόνικ :D ... και ταυτόχρονα καλωσορίζουμε τον Χρήστο στο πρωτάθλημάς μας. Να θυμίσω ότι υπάρχει rotation όλων όσων συμμετέχουν στην εισαγωγή τεστ για την πορεία του championship... :D
Xristo, μπαίνεις αναγκαστικά σαν τελευταίος στο rotation μετά τον alex-lgsa. :wink:

-dragonflyer 3
-gonso 3
-saridakis 2
-captainjumbo 2
-xristos 2

...το τιμόνι στον mr makedonas... :D

Ας βάλω ένα εύκολο... Ποιο είναι το εν λόγω αεροδρόμιο? Sorry για την ποιότητα αλλα ο πιλότος ήτανε σουζαριστός με 800 km/h (και εγώ χρειάζομαι νέα cam! :P )

PS: Όταν το βρείτε θα ανεβάσω την κανονική φωτό! ;)