Αφορμής δοθείσης από κάποιες δικές μου εμπειρίες και από δικά σας σχόλια, έστειλα το παρακάτω email στους αρμόδιους του αεροδρομίου:
===========================
Προς κάθε αρμόδιο / αρμόδια,
Ως συχνός χρήστης του αεροδρομίου θα ήθελα να κάνω κάποιες επισημάνσεις.
Θετικά:
1. Σχετικά φθηνό πάρκινγκ σε σύγκριση με άλλα αεροδρόμια.
2. Καθαροί χώροι.
3. Καλή σήμανση.
Αρνητικά:
1. Μικροπωλητές, ζητιάνοι και τουλάχιστον ένας άστεγος μέσα στο αεροδρόμιο. Σοβαρά τώρα;;;
2. Κακή εντύπωση από στελεχικό προσωπικό εταιρίας αεροδρομίου.
Εξηγούμαι: Στο «Γρηγόρης» πίναμε καφέ και τρώγαμε με τους γονείς μου. Δίπλα κάθισαν δύο άντρες, κουστουμαρισμένοι, χωρίς γραβάτες με ταυτότητες προσωπικού αεροδρομίου κρεμασμένες από τον λαιμό με αλυσίδα μπλε χρώματος. Μιλούσαν με χυδαίο λεξιλόγιο αστειευόμενοι μεταξύ τους και δείχνοντας ο πρώτος στον δεύτερο πορνογραφικό υλικό / βίντεο και κάνοντας τα ανάλογα σχόλια. Τους κοιτάξαμε αποδοκιμαστικά για να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι τους ακούμε και βλέπουμε. Είτε δεν μας είδαν είτε μας αγνόησαν. Τελικά σηκωθήκαμε να φύγουμε εμείς, αφού δεν σεβάστηκαν έστω την παρουσία της μητέρας μου.
Παράκληση: Μπορείτε να επιβάλλετε στο προσωπικό σας να φέρεται κόσμια ειδικά στους δημόσιους χώρους του αεροδρομίου; Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου και γύρω στις 9μιση το πρωί.
3. Μπορείτε να διορθώσετε το χάος με την ασυδοσία των σταθμευμένων αυτοκινήτων μπροστά στις πύλες 1 έως 4; Νόμοι υπάρχουν, συνεννοηθείτε με την αστυνομία να επιβάλλονται παρακαλούμε.
Και μια ιδέα ( καθαρά υποκειμενική ) :
Όταν φτιάξετε νέο τέρμιναλ μπορείτε να το φτιάξετε με σύγχρονες αισθητικές προδιαγραφές; Το παρόν αεροδρόμιο είναι λειτουργικό αλλά εντελώς ξεπερασμένο αισθητικά. Πάρτε την ευκαιρία να δημιουργήσετε κάτι που να διαφημίζει και το ευρωπαϊκό πρόσωπο της Ελλάδας ( αυτό το λίγο έστω )...
Με εκτίμηση,
κλπ,κλπ,κλπ....
====================
Ηθικό δίδαγμα: Καλά κάνουμε και τα λέμε εδώ μέσα μεταξύ μας, αλλά τα λέμε και σε αυτούς που πραγματικά μπορούν να κάνουν / να αλλάξουν κάτι;