Άγονες Γραμμές στην Ελλάδα

• Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Άγονες Γραμμές - 2009 edition

OA701":3bhcki7d said:
Δημοσιεύματα του τοπικού τύπου αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Α3 επισκέφθηκε την Κάρπαθο και μάλιστα υποστήριξε ότι το δρομολόγιο ΑΤΗ-ΑΟΚ θα γίνεται με Avro...

Επίσης, δεσμεύτηκαν να εξετάσουν τοπικό αίτημα για εποχική σύνδεση charter με SKG...

Έχεις μήπως κάποιο link για αυτά τα δημοσιεύματα; Αν ναι μπορείς να το postάρεις σε παρακαλώ;

Έχασα κάτι; Βγήκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού; Πως μπορούν να κάνουν δηλώσεις για το τι αεροσκάφος θα χρησιμοποιούν αν δεν ξέρουν καν ότι πήραν τη γραμμή;;;;

Oι δηλώσεις έγιναν πριν την λήξη του διαγωνισμού και φυσικά εντάσσονται κατα την ταπεινή μου γνώμη στο PRing-lobying της Α3, η οποία-σωστά-εκμεταλλεύομενη την πολύ κακή εξυπηρέτηση πολλών προορισμών διαχρονικά απο την πΟΑ, δίνει το δικό της στίγμα...

Βέβαια, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο εάν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά πάντως τον απλό κόσμο-επιβάτη τον κερδίζει έτσι και δημιουργεί και πρόσφορο έδαφος για αργότερα αν τυχόν προκύψει κάποιο πρόβλημα σε κάποια γραμμή που αρχικά έχασε...

IATA":2wplqw8c said:
Έχασα κάτι; Βγήκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού; Πως μπορούν να κάνουν δηλώσεις για το τι αεροσκάφος θα χρησιμοποιούν αν δεν ξέρουν καν ότι πήραν τη γραμμή;;;;

δεν κανουν κατι παραλογο.
είναι όρος του διαγωνισμού να δηλώσεις τα χαρακτηριστικά του αεροσκάφους στους προορισμούς που επιθυμείς.

Δε διαφωνούμε σε αυτ, εννοούσα ότι έτσι όπως είναι διατυπωμένο "το δρομολόγιο θα γίνεται με Avro" ακούγεται τελεσίδικο. Άλλο να πεις εφόσον πάρουμε τη γραμμή σχεδιάζουμε να βάζουμε ARJ κι άλλο "θα γίνεται". Τέλος πάντων, μην παίζουμε και με τις λέξεις απλώς μου έκανε εντύπωση η διατύπωση...

Ισχύει αυτό που έγραψαν οι εφημερίδες ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις επόμενες 2 εβδομάδες; Ξέρουμε συγκεκριμένη ημερομηνία;

ΙΑΤΑ το κούρασες...! Είδες πουθενά να αναφέρεται η ακριβής διατύπωση της Aegean; Ο ΟΑ701 μετέφερε με δικά του λόγια ένα ρεπορτάζ που διάβασε στον τοπικό τύπο... :wall:

Μάλιστα κύριε συντονιστά μου... Ζητώ ταπεινά συγνώμη... Ενώ το δικό σας ποστ ήρθε να διαφωτίσει και να εποικοδομήσει το διάλογό μας!

Φίλτατοι συμφορουμίτες μήν εξάπτεστε...

Απ΄τη στιγμή που η διατύπωσή μου ήταν ελλειματική και προκάλεσε τόση αναστάτωση και φασαρία, ανασκεύαζω κάνοντας copy-paste απ' την αρχική πηγή:
...Η εταιρεία θα συμμετέχει στον διαγωνισμό με αεροσκάφος 112 θέσεων και έτσι (εάν ανακηρυχθεί ανάδοχος των γραμμών) θα έχουμε σημαντική αύξηση των αεροπορικών θέσεων για Κάρπαθο και Αθήνα...

Επίσης, υπόσχομαι μελλοντικά να γράφω τα πάντα και να μην κάνω οικονομία λέξεων όντας πολλές φορές εις τον εγασιακόν μου χώρον...

Peace shall prevail :mrgreen: :cool: :great: ...

:arrow: http://www.hellenicbusiness.gr/index.ph ... 13807.html
Eνα ενδιάφερον άρθρο σχετικά με τις Αγονες γραμμές..
Η OA και η Athens ενδιαφέρονται για όλα τα δρομολόγια. Η Aegean και η Hellas Jet ενδιαφέρονται για 17 γραμμές. Η Αστρα για 6 και η Sky Express για 9 δρομολόγια.
Για να δούμε λοιπόν.. :great: