Άγνωστο αεροπλάνο στην Ανάβυσσο (συντρίμια)

• Thread starter Thread starter altsam
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Επειδή συχνάζω και σ'ένα forum με ναυτιλιακού περιεχομένου θέματα και έχουμε κάνει εκτενή συζήτηση γιά τό πλοίο αυτό (που εδώ και κάποια χρόνια δέν υπάρχει πλέον,έχει διαλυθεί στην Ινδία) δέν θυμάμαι να έχω δεί πουθενά να αναφέρεται εμπλοκή του στην περισυλλογή αυτών τών ναυαγών.Θά ξανακοιτάξω όμως στο σχετικό thread και άν βρώ τίποτε,θά επανέλθω.

Πάντως το όλο θέμα έχει πολύ ενδιαφέρον και ελπίζω να μπορούμε να μάθουμε κι'εμείς τίς πληροφορίες που σάς έδωσε ο ασυρματιστής.

Eπίσης υπάρχει ένα ναυάγιο κάπου στην Κακιά θάλασσα....επειδή ο πατέρας μου ψαρεύει ερασιτεχνικά έχει βρεί ένα ναυάγιο αεροπλάνο μου είπε γιατί είναι πολύ μικρό στο βυθόμετρο για να είναι πλοίο...για όποιον ενδιαφέρεται μπορώ να του δόσω το στίγμα στο GPS.Επίσης ναυάγιο υπάρχει ανοιχτά του Πόρτο Ράφτη ανάμεσα Πεταλιούς-Πόρτο Ράφτη και είναι ένα πλοίο αρκετά μεγάλο μάλλον έχει βυθιστεί στον πόλεμο και έχει πολύ ψάρι πάνω.Είναι γύρω στα 80μ. βάθος.

Αν θέλεις στείλε μου το στίγμα με ΠΜ.....να πάμε να ερευνήσουμε την περιοχή....να το φωτογραφήσουμε και να σας το παρουσιάσουμε...
Αν είναι όντως αεροπλάνο θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Για το ναυάγιο μεταξύ Πόρτο Ράφτη και Πεταλιών....το ξέρουμε το ναυάγιο....είναι το πλοίο Ατλαντίς...είναι όντως μεγάλο....και πολύ σύντομα θα το παρουσιάσουμε.

Επίσης σας ευχαριστούμε για την βοήθεια ταυτοποίησης του αεροπλάνου στην Ανάβυσσο. Η έρευνα έκλεισε εχτές το βράδυ. Πολύ σύντομα θα ετοιμάσουμε το κείμενο....και θα το ανεβάσουμε στην ιστοσελίδα μας. Η βοήθεια σας ήταν καταλιτική.

Σύμφωνα με φημολογία,κάποιοι/ος επιβάτες/ης που περισυνελλέγησαν ήταν δεσμευμένοι με χειροπέδες.Για το λόγο αυτό φημολογήθηκε ό,τι το αφος εκτελούσε υπηρεσία για τη CIA όπως και ό,τι υπήρχαν σε αυτό βαλίτσες με μεγάλα χρηματικά ποσά.
Όπως φέρεται να ανέφερε ο ασυρματιστής του Ε/Ο ΝΑΪΑΣ,ένας επιβαίνων έφερε χειροπέδες συνδεδεμένες με βαλιτσάκι.