Αγνοείται 777 της Malaysia AL

Το αεροπλάνο συνεπώς -απαντώντας τελικά οι αμερικάνοι στην απορία μου πριν κάποια posts- ήταν ορατό από το ραντάρ του στρατού της Μαλαισίας, αν και ήταν απενεργοποιημένα όλα τα συστήματα εντοπισμού. Και φαίνεται ότι έχουν και άλλες ενδείξεις για την μετέπειτα πορεία του. Σίγουρα θα εξελιχθεί σε θρίλερ στην ιστορία του κόσμου της παγκόσμιας αεροπορίας και όχι μόνο. Οι ενδείξεις ότι ψεύδονται οι αρχές νομίζω ότι και αυτό είναι σαφές. Δηλαδή ενώ ο στρατός ήξερε ότι το αεροπλάνο ουσιαστικά συνέχισε να πετάει προς άλλη κατεύθυνση, δυνάμεις από αρκετές χώρες της περιοχής, ξοδεύοντας χρήματα για τις έρευνες, ουσιαστικά έψαχναν επί ματαίω. Και το γνώριζαν...Τώρα αν σκεφτώ ότι ουσιαστικά οι εικόνες από πλοία να ψάχνουν είναι 'στημένες' και ότι όλοι εξαρχής ξέρουν που είναι το αεροπλάνο, ή τουλάχιστον οι αμερικάνοι το γνωρίζουν, ελπίζω να μη με θεωρήσετε καχύποπτο. Θα εξελιχθεί σε όργιο θεωρίας συνομοσιών και όχι άδικα...πχ....το αεροπλάνο άραγε τι μπορεί να μετέφερε? Κάτι ίσως που δε πρέπει να μαθευτεί, κάτι που πρέπει να βρεθεί πρώτα και μετά να 'στηθεί' σκηνικό αεροπειρατείας-συντριβής? Αν το αεροπλάνο είναι προσγειωμένο σε κάποιο αεροδρόμιο στις ερημικές εκτάσεις Πακιστάν-Ιράν-Νοτιοδυτικής Κίνας, αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν το γνωρίζουν

να σας ρωτήσω κατι εσείς που είστε ειδικοί στα αεροπλάνα?ποιος ο λόγος που δεν υπάρχει active radar στα αεροπλάνα όπως στα μαχητικά η τα πλοία?ακομα και τα αυτοκινητα εχουν τωρα ποια...πωσ ειναι δυνατον ενας πιλοτος να μην εχει εικόνα για το τι συμβαίνει με το air trafffic κοντά στο αεροπλάνο?νομιζω οτι ειναι τραγικοί οι διάλογοι απο το πύργο flightxxxx confirm the visual contact northwest 3 miles....και να βλεπεισ τον πιλότο να ψαχνει απο τα μικρα παραθυράκια να βρει ποιος ερχετε και απο που?Εχω αδικο?ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει?εγώ ναυπηγός ειμαι αν και εχω εμπειρία στους περισσοτερους εξομοιωτές πτήσης και δεν το έχω καταλάβει γιατί..

Aris συμφωνώ απόλυτα με τις καχυποψίες σου.και τέλος πάντων πως μια στρατιωτική αεροπορία με F18 εχει ενα αεροσκαφος να διανύει ολο το FIR της χωρας χωρις transponder και ενω το εχει στα ρανταρ να μην κάνει αναγνώριση?ανακοίνωσε οτι δεν ασχολήθηκαν γιατι δεν έμοιαζε εχθρικό

aris79":32q93tuq said:
ελπίζω να μη με θεωρήσετε καχύποπτο. Θα εξελιχθεί σε όργιο θεωρίας συνομοσιών και όχι άδικα...πχ....το αεροπλάνο άραγε τι μπορεί να μετέφερε? Κάτι ίσως που δε πρέπει να μαθευτεί, κάτι που πρέπει να βρεθεί πρώτα και μετά να 'στηθεί' σκηνικό αεροπειρατείας-συντριβής? Αν το αεροπλάνο είναι προσγειωμένο σε κάποιο αεροδρόμιο στις ερημικές εκτάσεις Πακιστάν-Ιράν-Νοτιοδυτικής Κίνας, αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν το γνωρίζουν

Δεν ξέρω πού το πας αλλά σαν τι μπορεί να μεταφέρει κάποια εμπορική πτήση που να είναι τόσο μεγάλο μυστικό και να μην μπορεί να μεταφερθεί με ιδιωτική πτήση; Δεν έχω ιδέα γιατί το Β777 μπορεί να έχει πέσει, αλλά η λογική λέει ότι βρίσκεται στα βάθη του ωκεανού. Τα ερωτήματα με τα ραντάρ, εντοπισμό κλπ λαμβάνουν ως δεδομένο ότι όλα λειτουργούσαν σωστά αλλά επειδή όπως σε όλα τα δυστυχήματα στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα, ας μην βιαζόμαστέ στις υποθέσεις μας.

Ο Τσολάκης από την άλλη, έχει άλλες σκέψεις και μακάρι να είναι αλήθεια.

ΥΓ: αυτή την λέρα τον Τράγκα ακόμα τον βγάζουν στην τηλεόραση; Ούτε τους νεκρούς δεν σέβεται, έλεος πια.

Αν μάθεις ποιοι ήταν μέσα ίσως αλλάξεις γνώμη .εγω αυτο απο την πρωτη ημερα ειναι οτι το αεροπλανο βρισκεται στα νησια ANDAMAN & NICOBAR και αυτο γιατι για κανενα λογο δεν θα εμπαινε στο FIR της Ινδιας και φυσικα δεν θα τολμαγε να περασει κοντα απο την βαση DIEGO GARCIA των αμερικανων. Το αεροπλάνο δεν έχει πέσει.

Τοτε πρεπει να παιζει κατι παρομοιο οπως στην ταινια Langoliers, ε
CHANIATOWER;

:mrgreen:

Ρε παιδιά ο Τσολάκης που λέτε,ποιος είναι;Δώστε κάνα λινκ.

Αυτά που σκέφτηκα τα έγραψα, γιατί μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι οι αρχές διέσπειραν ειδήσεις αρχικά σα να ήθελαν να κερδίσουν χρόνο. Μοιάζει σαν το αεροπλάνο να απείχθη και ένας από τους λόγους είναι και ενδεχομένως και εξαιτίας του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος φορτίου του. Το τελευταίο στίγμα αναφέρεται ότι ήταν το τελευταίο στίγμα που-επίσημα-μπορεί να παρακολουθήσει ο στρατός της Μαλαισίας. Γιατί δε μας λέει και ο στρατός της Ινδίας τι είχε στα ρανταρ του? Πάλι αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν αλληλοεπικαλύπτονται τα range των στρατιωτικών ραντάρ γειτονικών χωρών. Και επίσης ποιος μπορεί να μας πει ότι το αεροπλάνο δε συνοδεύτηκε από στρατιωτικά αεροσκάφη, δεδομένου ότι ήταν ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο που διέσχιζε FIR διαφορετικών διαδοχικά χωρών, και το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική επίθεση τύπου 11ης Σεπτεμβρίου ήταν μεγάλο. Και στην τελική, ποιος μας λέει ότι το αεροσκάφος δεν καταρρίφθηκε από κάποιο στρατιωτικό αεροσκάφος. Το ότι ήταν βράδυ και το ότι δεν ήταν ορατό από τα πολιτικά ραντάρ, δε νομίζω ότι έτσι απλά είναι απροστάτευτες όλες οι μεγαλουπόλεις της περιοχής πχ Σιγκαπούρη, Hong Kong, Βομβάη κτλ, από την επανάληψη μιας νέας 11ης Σεπτεμβρίου

αν το ειχαν ριξει θα φαινόταν αυτο απο τους δορυφορουσ υπερυθρων που μπορουν να δουν ακομα και λαμψεις πυροβολισμων οπλου...εκτοσ και αν εγινε μλκια και του καλυπτουν

Αλκιβιάδης":2h8lus3y said:
Τοτε πρεπει να παιζει κατι παρομοιο οπως στην ταινια Langoliers, ε
CHANIATOWER;

:mrgreen:

δεν την εχω δει Αλκιβιαδη