Αεροσυνοδός στην Αegean

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επειδή έγινε θέμα..το βρίσκω πολυ λογικο να εχεις ανχος.Το προσον ειναι να καταφλερεις να μη τους το δειξεις, οπως και εκανα.Οσον αφορα το 'μπαμ' το ειπα μεταφορικα.Σε μια τετοια κατασταση φανταζομαι πως εχεις λιγα δευτερολεπτα να το παρεις αποφαση οτι υπαρχει σοβαρο προβλημα και μετα να κανεις τις διαδικασιες για τις οποιες εκπαιδευτηκες..Τωρα απο εκει και περα δε νομιζω οτι ηταν δυσκολο να το καταλαβουν καποιοι αυτο.Με το να γινεστε εριστικοι δεν νομιζω οτι καταφερνετε κατι περισσοτερο απο το να γινεστε αντιπαθητικοι.Δεν το λεω με κακια.Επισης ειναι γνωμη μου οτι για να ακολουθησεις αυτο το επαγγελμα πρεπει να εχεις μια ωραια παρουσια και δεν τους κατακρινω γι αυτο.Τωρα για το τατουαζ δε συμφωνω.Δε το θεωρω αντιαισθητικο.Εχω δυο τατουαζ αλλα ειναι σε σημειο που δε φαινονται, γιατι ημουν σιγουρη οτι θα μου δημιουργησουν προβλημα στο μελλον, σε θεμα δουλειας.

nausika":3q60ob3g said:
παιδιά,την τετάρτη έχω συνέντευξη στην Aegean και απ,ότι έμαθα κόβουν κοπέλες με τατουάζ σε εμφανή σημεία..Ξέρει κανείς με σιγουριά αν ισχύει αυτό;;είναι άδικος κόπος να πάω στη συνέντευξη;;τυχαίνει να έχω τατουάζ στο πόδι...

Ναυσικά, είχε βγάλει κάποια ανακοίνωση η aegean και έστειλες βιογραφικό;;;

Κόβουν κοπέλες που δεν έχουν μέσον. Αυτή είναι η απάντηση.

eimai periptwsh":2erycfrp said:
Ναυσικά, είχε βγάλει κάποια ανακοίνωση η aegean και έστειλες βιογραφικό;;;

Έχει βγάλει μία ανακοίνωση η aegean στην ιστοσελίδα της, η προθεσμία όμως λήγει αύριο..

Επί της ευκαιρίας, όντας καινούριο μέλος θα ήθελα να ρωτήσω τι είδους φωτογραφίες πρέπει να επισυνάψω στο βιογραφικό;; Απαιτεί κάποια συγκεκριμένα ρούχα;;Έχω ακούσει ότι οι κατάλληλες είναι ολόσωμες με φούστα και πουκάμισο.Ισχύει κάτι τέτοιο;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

thange":3r9kaiy3 said:
Επίσης έλεος με αυτό τον πληθυντικό με το οποίο συνδιαλέγονται μεταξύ τους τα πληρώματα τελείως αφύσικος για τα Ελληνικά δεδομένα αλλά και για γενικότερα για 2 συναδέλφους.
Χαχαχα, να σαι καλά, μ'έκανες και γέλασα!
Λοιπόν, την πρώτη φορά που μου μίλησε πρώην αεροσυνοδός της Αιγαίου μέσα στην καμπίνα στον πληθυντκό, έψαχνα γύρω μου να βρώ σε ποιόν άλλο απευθυνόταν! Άσε που κρατιόμουν να μη γελάσω γιατί μπερδευόμουν, δεν ήξερα σε ποιόν μλούσε, σε εμένα ή τους επιβάτες...

Εκπρόσωποι από το HR της Aegean θα είναι το Σάββατο στην 2η Aviation Career Day, οπότε εκεί θα έχετε την ευκαιρία και να υποβάλετε το βιογραφικό σας και να λύσετε όλες σας τις απορίες.

Fey εγω είχα πάει μια φωτογραφία διαβατηρίου και απο ότι είδα ολες οι κοπέλες τέτοιες είχαν παει.

Airatt ευχαριστώ!! Θα στείλω και εγώ με φωτογραφία διαβατηρίου!!

οκ ευχαριστώ πολύ...
Άν δεν στείλω τώρα το βιογραφικό (τελευταία μέρα όπως λέει στο site) και το δώσω το Σάββατο δεν πιστεύω να μην το δεχτούν?!

eimai periptwsh":1hry184h said:
οκ ευχαριστώ πολύ...
Άν δεν στείλω τώρα το βιογραφικό (τελευταία μέρα όπως λέει στο site) και το δώσω το Σάββατο δεν πιστεύω να μην το δεχτούν?!

Λογικά θα το πάρουν αλλά κατά πόσο θα υπολογιστεί για τη συγκεκριμένη θέση δε το γνωρίζω από τη στιγμή που η προθεσμία τυπικά κλείνει.. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα φυσικά!! Καλή επιτυχία!! :)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.