Αεροσυνοδός στην Αegean

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Re: Ελάχιστο ύψος αεροσυνοδών

καλησπερα..!Η καθε εταιρεια εχει τα δικά της standards.Στην Ελλαδα απ'οσο γνωριζω ειναι 1.65,και στις περισσοτερες ευρωπαικές 1.58.Αλλα εάν πληρεις ολες τις προηγουμενες προυποθέσεις δεν πιστεύω να σου στοιχισει μια θεση αυτο. :)

@natalia
δεν ήμουν ποτέ στην Α3.
Το ύψος σου όμως είναι οκ για το επάγγελμα.
Γνωστή μου,μου ιπτάμενη είναι 1,57, πετάει σε ελληνική εταιρεία και δεν είχε μέσον, οπότε go on !!

Γειά σας.
Ξέρει κάποιος - α εδώ αν έχουν αρχίσει από την Α3 να καλούν για συνέντευξη όσες υπέβαλαν αίτηση για την προκήρυξη που έληξε στις 24 Μαρτίου?
Ευχαριστώ.

γεια σας!ειμαι νεο μελος στο φορουμ,εστειλα το βιογραφικο μου στην aegean και με πηραν χτες τηλεφωνο για καποιες εξτρα πληροφοριες-υψος,κιλα και αεροπορικη βαση που επιθυμω.ειμαι 1,65 εχω ελπιδες να μπω η αδικα περιμενω να με καλεσουν?και επισης τι εννοουν οταν λενε οτι θελουν να μιλαμε αριστα τα αγγλικα?εγω εχω τα δυο lower και γαλλικα το delf.ειμαι και τελειοφοιτη πανεπιστημιου,παιζει καποιο ρολο?
περιμενω να βοηθησει καποιος..μην τρεφω ελπιδες ματαια :? ευχαριστω πολυ

Γεια σας !!! Έδωσα συνέντευξη για τη θέση αεροσυνοδού στην aegean τη Τετάρτη και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε μέχρι πότε υπάρχει περίπτωση να μου απαντήσουν .... Σας ευχαριστώ πολύ !!!

καλησπερα.και γω μολις γραφτηκα.να ενημερωσω πως και γω χθες πηγα σε συνεντευξη και ειπαν πως αν ειναι θετικη η απαντηση θα απαντησουν σημερα 8/4/2011 διοτι απο Δευτερα ξεκιναει το γκρουπ εκπαιδευσης. δυστυχως και μενα δεν με εχουν παρει τηλεφωνο και ακομα περιμενω παρολ΄αυτα! το θελω πολυ. μηπως να χασω ελπιδες? ειχαν και σημερα συνεντευξεις?

Καλησπέρα σε όλους! Διάβασα όλα τα θέματα σχετικά με τη συνέντευξη στην Aegean Airlines για αεροσυνοδούς. Με κάλεσαν για συνέντευξη την επόμενη Τετάρτη, ήθελα αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με τη συνέντευξη, τί περιλαμβάνει, τί είδους ερωτήσεις κάνουν, αν γίνεται όλη η συνέντευξη στα αγγλικά και αν γνωρίζετε κάτι για τα ψυχολογικά τεστ. Μου ζήτησαν να φοράω φούστα, καλσόν στο χρώμα του δέρματος και να έχω πιασμένα τα μαλλιά. Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποια κοπέλα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.
Ευχαριστώ πολύ!

ariadni87":39mzdaxx said:
Γεια σας !!! Έδωσα συνέντευξη για τη θέση αεροσυνοδού στην aegean τη Τετάρτη και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε μέχρι πότε υπάρχει περίπτωση να μου απαντήσουν .... Σας ευχαριστώ πολύ !!!

Μου λέτε σας παρακαλώ πότε έληξε η προθεσμία υποβολής βιογραφικών και κληθήκατε σε συνέντευξη την Τετάρτη?
Εγώ έστειλα βιογραφικό στην προκήρυξη που έληγε 24 Μαρτίου και δεν έχω ειδοποιηθεί. Λέτε έχουν εξαντλήσει τις επιλογές ? Ευχαριστώ.

Πιθανόν να μη τους έκανε το βιογραφικό σου. Δεν είναι απαραίτητο να τους καλέσουν όλους για συνέντευξη. Στέλνονται δεκάδες βιογραφικά κάθε μέρα, οπότε τα αξιολογούν και ειδοποιούν αυτά που ταιριάζουν σύμφωνα με τα κριτήρια που έχουν θέσει.

Γειά σου ρε vassdel, έγραψες!!! :D

Ευχαριστώ kleopatra για την απάντηση. Άλλο ρωτώ όμως. Αν έχουν αρχίσει να καλούν άτομα από τη συγκεκριμένη προκήρυξη. Όλα τα υπόλοιπα υπερκαλύπτουν κατά πολύ τις απαιτήσεις.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.