Aerospace One

Re: Aerospace One

Δημοσίευσηαπό docORL » 03 Μάιος 2013, 01:26
Εγω απλα σημερα εμαθα, οτι αρχιζουν σχολειο reccurent αμεσως μετα το Πασχα, αν δεν κανω λαθος στις 9 του μηνα, μετα simulator, και δουλεια. Επισης, θα πρεπει να σκεφτει κανεις οτι η εταιρια αυτη, ειναι θυγατρικη μιας μεγαλης εταιριας με εδρα την Sarjah.....Ας ειμαστε λιγο φειδωλοι.....μπορει να ειναι η εξαιρεση στα αεροπορικα δρωμενα στην Ελλαδα, που επιβεβαιωνει τον κανονα, οτι ολοι ειναι μπαρουφες.

Εμαθα από "φίλο φίλου" πούναι στην Αγγλία με την Αerospace για σιμουλέιτορ στο Γκάτγουικ , ότι ερχονται μεχρι το τέλος καλοκαιριού και 3 747-400 :shock:
Χμ, σαν να πηγαίνουν καλά αυτοί...

ειναι μια πολυ σοβαρη εταιρια και το εγχειρημα επισης ειναι σοβαρο. Για τα αεροπλανα το ακουσα και εγω. Ευχομαι να πανε ολα καλα, διοτι πολυς κοσμος θα βρει δουλεια.

Kαπου το θεμα εχει αρχισει να χοντραινει.. Εχουν γεμισει την ιστοσελιδα τους με πειραγμενες φωτο απο jumbo, μεχρι και το MEGATOP της SIA διατηρει τα χαρακτηριστικα του προκατοχου του (ως γνωστον εχει αποσυρθει) και απλα εχουν κολλησει επανω σε αυτα τα σηματα (τα οποια ουτε καν με την σωστη οπτικη γωνια δεν ειναι φτιαγμενα).

Το ενδιαφερον ομως ειναι οτι αναφερει ημερομηνιες ενταξης των αεροσκαφων στον στολο!

* 18-04-2013 (ειναι το SX-ASC)
* 20-06-2013 (B742F - !!)
* 01-07-2013 (B744, προκειται για το "megatop")
* 01-07-2013 (B744)

Tι να πω.. Τελικα δεν θα μπορεσω να παω στην εκθεση λογω του οτι ειναι μεχρι της Παρασκευη...

-EDIT-
Συγγνωμη, ξεχασα. Συνδεσμος, εδω.

Δεν ξέρω τι λες, το μόνο σίγουρο ειναι ότι τα πληρώματα έκαναν όλες τις εκπαιδευσεις και τα simulators.

Τι ειπα? Ο,τι ειπα βγαινει απο την ιστοσελιδα! Δεν το επαιξα "ειδικος". Και επιπροσθετα εξεφρασα την αποψη μου οτι δεν ειναι επαγγελματισμος το να βαζουν πειραγμενες φωτο, με αθλια γραφικα. Δεν εκφραστηκα ποτε "καπως". Αντιθετα, μακαρι να πανε ΚΑΛΑ (και αποτι φαινεται θα ειναι και η μονη εταιρεια που θα πραγματοποιησει αυτα που εξηγγηλε!)! Ηθελα να τους επισκεφτω στην εκθεση και να μαθω απο πρωτο χερι καπια πραγματα και να σας τα μεταφερω, αλλα δεν μπορω λογω της δουλειας (η εκθεση ειναι στην αλλη ακρη της πολης, στο παλιο αεροδρομιο του Riem)!

Αυτα.

Δεν εχεις άδικο για τις φωτογραφίες, και μένα μου φάνηκε φτηνοδουλειά κάποιου βιαστικού κομπιουτερά , αλλά μάλλον το "μάζεψαν" γρήγορα και τις αντικατέστησαν με διαγράμματα των αεροπλάνων.
Οι πληροφορίες από φιλαράκια στην ΥΠΑ , είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να τους βάλουν τρικλοποδιές (...γιατι άραγε;....) , αλλά όπως είπες είναι μάλλον οι μόνοι σοβαροί , και με σοβαρά κεφάλαια !! Αλλες πληροφορίες λένε , ότι η ηγεσία του σμήνους πάει σε λίγες μέρες να φέρει το αεροπλάνο από Τζακάρτα με τον επιθεωρητή της ΥΠΑ. Αν ξέρεις τιποτε άλλο ,ενημέρωσε μας.

Το αεροπλάνο υπάρχει ήδη, αν διαβάσεις πιο πάνω το θέμα θα το καταλάβεις...

Ναι το κατάλαβα. Ομως δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποιο αεροπλάνο ειναι. (Εγώ τουλάχιστον.)

Αυτό της ELITE είναι 747-100,αν δε λανθάνω.Μήπως εννοείς εκείνο που είχε φέρει η SkyExpress;