vickyk":1uy6oatr said:
Γεια σας κ απο εμενα!!! Εχω μια απορία, σε ποσες ημερες απο την αποστολη του βιογραφικου συνηθως εχετε απαντηση απο την αεροπορικη?? Ρωταω για να ξερω, μηπως να μην ελπιζω πια?? Ειχα στειλει για την αγγελια για συνοδους με εδρα Αθηνα κ η προθεσμια υποβολης των βιογραφικων ηταν μεχρι τις 29 του μηνα και ακομα δεν εχω καποια ανταποκριση...κατι μου λεει να μην ελπιζω πια..

(((((
Δεν γνωρίζω για αεροσυνοδούς/ι. φροντιστές, εμένα πάντως έκαναν 18...μήνες

να με καλέσουν για συνέντευξη από την ημερομηνία που τους άφησα το τότε βιογραφικό μου. Φυσικά αρνήθηκα μιας και που δούλευα σε άλλη αεροπορική και έβλεπα πως δούλευε & εξακολουθεί να δουλεύει η εταιρία αυτή.
Όπου και αν έστειλα e-mail στο εξωτερικό, πήρα απάντηση μέσα σε λιγότερο από εβδομάδα.
Χαρακτηριστικά θα σας αναφέρω πως το HR μιας γνωστής εταιρίας μου ζήτησε να τους στείλω το βιογραφικό για το έχουν στα υπ' όψιν τους για το μέλλον. Στο email που τους είχα στείλει αρχικά, απλά ζητούσα μια διεύθυνση για το αντίστοιχο τμήμα τους στη Μάλτα. Δεν τους έστειλα βιογραφικό από την αρχή...αυτοί μου το ζήτησαν.

Ξέχασα και το κυριότερο, έκαναν δύο (2) μέρες να απαντήσουν, γιατί έστειλα το email Κυριακή. :twisted:
Σας το γράφω για να καταλάβετε πόσο σέβονται οι Ελληνικές εταιρίες τον καθένα μας που ψάχνει για δουλειά στον αεροπορικό χώρο, ιδιαίτερα η Aegean που μοιάζει για σοβαρή εταιρία. {Δεν είναι και ΗΙΑ από την άλλη

}
Πιστεύω πως δεν είναι η γραμμή μόνο της εταιρίας, αλλά και του καθένα που έχει μια "μεγάλη" θέση σε αυτήν.
Όσοι είναι στον αεροπορικό χώρο, γνωρίζουν με πως αν βάλεις το πόδι σου εδώ μέσα, μετά από λίγο καιρό μαθαίνεις που ακριβώς να στείλεις βιογραφικό. Ακόμα και εκεί όμως, τα γαϊδούρια δεν έχουν το φιλότιμο να σου απαντήσουν, έστω και αρνητικά. Σε αφήνουν στην αβεβαιότητα και στο περίμενε.
Εύχομαι να έχετε όλοι μια ευκαιρία να πιάσετε δουλειά και να έχετε μια σωστή αντιμετώπιση από τους προϊσταμένους σας. Κρατήστε όμως μια πισινή, γιατί τα φαινόμενα εξαπατούν. Στο μόνο που πρέπει να παραδεχτώ και να σεβαστώ είναι αν υπάρχει σοβαρή ανάγκη για εργασία. Εκεί απλά δεν μιλάμε, σκύβουμε το κεφάλι και χορεύουμε.
Καλό ΣΚ και καλή επιτυχία σε όποιον/α περάσει συνέντευξη για πλήρωμα καμπίνας.