Αεροσυνοδός στην Αegean

• Thread starter Thread starter elespa
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
flying Doc":1aetgbzj said:
@donna_c Αντί να κοροϊδεύεις, κοίτα να μάθεις τους ICAO κωδικούς των αεροπορικών εταιρειών και των αεροδρομίων :mrgreen:

Λυπάμαι, μάλλον παρεξήγησες την αναφορά μου στην καταπληκτική ατάκα του Τσάκωνα στο "Μάθε παιδί μου γράμματα". http://www.youtube.com/watch?v=JCdUQh_2vgY
Είμαι μεγαλύτερη και είμαι μητέρα.Ούτε σαν ιδέα να μην περνά πως κοροϊδεύω, ή παίζω με την προσπάθεια και την αγωνία των νέων ανθρώπων που τους αγαπώ και τους θαυμάζω απεριόριστα.

Μιας και το ξεκαθάρισες, διόρθωσε και τους κωδικούς για να είσαι politically correct. AEGEAN ICAO = AEE, ATHENS ICAO = LGAV

Τέρμα το off topic

PS. Thanx Cross

Αγαπητές Κυρίες (υποψήφιες και νυν αεροσυνοδοί), εγώ ως επιβάτις θέλω να είμαι σίγουρη ότι τα πληρώματα καμπίνας διαθέτουν όχι μόνο την εκπαίδευση, αλλά και την ετοιμότητα, τη ψυχραιμία, την ωριμότητα και το κύρος να αντιμετωπίσουν ένα επείγον περιστατικό σε ώρα πτήσης. Θεωρώ ότι το bimbo style που έχετε υιοθετήσει σε αυτό και άλλα σχετικά topics δεν συνάδει με τα παραπάνω και δεν περιποιεί τιμή ούτε στο επάγγελμα ούτε στο γυναικείο φύλο. Μάρη

To post του χρηστη "Μαρη" ηταν το τελευταιο off topic! Οποιοδηποτε αλλο θα παει στον καδο! Επιστρεφουμε στο θεμα!

καλησπέρα,πήγα χτες για συνέντευξη και είπαν πως αν είναι θετική η απάντηση θα πάρουν τηλ.
υπάρχει κάποια κοπέλα που την έχουν ήδη ειδοποιήσει?

Ναι, την πρώην μου... Δευτέρα έρχεται από Λάρνακα για εκπαίδευση.

γεια σας και παλι!την τεταρτη εχω συνεντευξη στην αιγαιου :) αν και εχω λιγο αγχος ελπιζω να τα παω καλα..θα ηθελα να ρωτησω καποιον η καποια που εχει ηδη περασει συνεντευξη πανω κατω τι ρωτανε και αν θα κανουν ερωτησεις και στα αγγλικα η γαλλικα που γνωριζω..ειναι απλες ερωτησεις η απαιτειται καποια ορολογια?ευχαριστω πολυ καλη συνεχεια

και ακοοοομα μια ερωτηση.ισχυει ακομα η τριημερη εκπαιδευση στην γερμανια στα πλαισια της εκπαιδευσης στην αιγαιου?ευχαριστω πολυ! :D

Αγαπητή antigonaki (και όλες οι υπόλοιπες ενδιαφερόμενες), κάνε μια αναζήτησε σε αυτό το φόρουμ και είμαι σίγουρος ότι θα βρεις τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα περιμένετε όλα έτοιμα. :?: :?: :?:

την αναζητηση μου την εχω κανει αγαπητε..προκειται ωστοσο για πληροφοριες που εχουν δοθει πριν καιρο,χρονια μη σου πω..οι αλλαγες πολλες-κοινωνικο-οικονομικες...ευκολα θα μπορουσαν να εχουν αλλαξει συνθηκες και διαδικασιες.απλα μια ερωτηση ηταν.θα μπορουσες ειτε να απαντησεις(εαν ξερεις)ειτε απλα να μην σχολιασεις.με καθε σεβασμο

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.