Αεροπορικά μαργαριτάρια!

Πριν απο λιγο στο δελτιο της ΝΕΤ αναφερθηκε οτι το αεροσκαφος της ΟΑ που εκτελουσε την πτηση ΟΑ412 απο JFK για ATH αντιμετωπισε καποια βλαβη και επεστρεψε στο JFK.Στη virtual απεικονιση ομως απογειωνοταν ενα Β73Χ της Α3... :1:
 
Πάρτε ένα μαργαριτάρι απο Wikipedia. Αναφέρεται στην πτώση του αεροσκάφους της Helios:

"Η Πτήση 522 (HCY 522) των Κυπριακών αερογραμμών Helios Airways ήταν ένα Boeing 737-31S που συνετρίβει στις 14 Αυγούστου 2005 στις 12:04 στο Γραμματικό Αττικής. Σκοτώθηκαν 115 επιβάτες και τα 6 μέλη του πληρώματος".

Το σχετικό link:
εδώ
 
Και που ειναι το μαργαριταρι?
 
Stelios":1fhx6ees said:
των Κυπριακών αερογραμμών Helios Airways

Από πότε οι Helios είναι ελληνικές αερογραμμές, ή ελβετικές αερογραμμές ή δεν ξέρω τι? Κυπριακές αερογραμμές είναι (ήταν μάλλον)... :rolleyes:
 
Κοιτα που θα βγάλουμε μαργαριτάρι και μόνοι μας :D .
Stelio κάτι δεν εχεις καταλάβει καλά... :oops:
 
Όπα έχετε δικιο

Σορυ, άλλο καταλαβα εγώ, άλλο εσεις (και μάλλον το δικο σας ειναι το σωστο)

Νόμιζα ότι όταν λέμε "Κυπριακές Αερογραμμές" εννοούμε "Cyprus Airways". Συνεπώς, κάνοντας αυτη τη σκέψη νόμιζα ότι ο συγγραφέας του Wikipedia εννοούσε ότι η Helios είναι κάποια θυγατρική της "Cyprus Airways" ή και η ίδια ακριβώς (χμ...το πήγα λίγο μακρια, ε?).

Άρα εννοείτε ότι ο χαρακτηρισμός "Κυπριακές Αερογραμμές" αναφέρεται στη χώρα προέλευσης του αερομεταφορέα - Σωστό!

Ok, seven4seven, xristos, GP707 σορυ για το αλαλουμ!!!!!
 
Ο Στέλιος έχει λίγο δίκιο.. Το "K" έπρεπε να είναι μικρό, εφόσον αναφερότανε στην χωρα προέλευσης και δεν ήτανε μέρος ενός ονόματος! ;)
 
Χθες παρακολουθουσα αυτην την εκπομπη στο ''Μακεδωνια TV'' με τα αεροπορικα ατυχιματα και ειχε για την Swissair 111 που επεσε στον καναδα λογω φωτιας στο πιλοτιριο. Εκτος απο το συμβαν του ατυχιματος εμαθα και κατι αλλο οτι τα McDonalts βγαζουν εκτος απο Big Macs και αεροπλανα!!!! χαχαχα Στην μεταταφραση το αεροπλανο που επεσε ηταν ενα Μακντολαντ Νταγλας 11!!!!και οχι μακντονιελ νταγκλας 11. καλα μιλαμε ελιωσα στο γελιο :D
 
Top