bari
First-Class-Member
- YAHOO
- brge15
TeaCHeRaKiS":bszfem5x said:Καλά... αν ήταν να φορολογουμε κ το στρατο για την οικολογικη καταστροφη... Δε μου λες? Ποσα δισεκατομμυρια δολλαρια πρεπει να χρεωσουμε στην Αμερικη για τις πυρηνικες δοκιμες στα νησια του Ειρηνικου??? Με το ιδιο σκεπτικο δηλαδη....
ο Al Gore κλεινοντας την ομιλια του μια εβδομαδα πριν τονισε την αναγκαιοτητα ληξης του πολεμου σαν μια σημαντικη αρχη καταπολεμησης ολων εκεινων που υπερθερμαινουν τον πλανητη.
βεβαια ολοι καταλαβαινουμε οτι αυτο οικονομικα δε συμφερει (και αμφιβαλλω αν θα ειχε τις ιδιες αποψεις αν ηταν προεδρος των ΗΠΑ)
αυτο που συμφερει ειναι να ξεκινησεις χτυπωντας αυτους που δεν μπορουν να κανουν τιποτα αλλο απο το να πληρωσουν...δηλαδη ΟΧΙ τις βιομηχανιες η το στρατο, αλλα τον απλο κοσμο.
προσωπικα επιμενω οτι το greentax ειναι εντελως δηθεν και υποκρισια στο ονομα της κονομας. με αυτον τον τροπο ΚΑΙ σε μετρα "προβαινουμε" ΚΑΙ τις τσεπες μας γεμιζουμε ΚΑΙ οχι μονο δεν αγγιζουμε τα μεγαλα κεφαλια αλλα τα κανουμε και πλουσιοτερα.
οσον αφορα το υψος του φορου ειμαι σιγουρος οτι δεν θα προκειται για 10 €. απο οτι εχω διαβασει στον τυπο το προστιμο θα ειναι τετοιο ο επιβατης θα ταξιδευει μονο οταν πραγματικα υπαρχει αναγκη.