Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
yannisa340":1kze41sl said:
Ό,τι δε συμφέρει θα διαγράφεται. Μόνο τα λιβανιστήρια θα γίνονται δεκτά.
Μάλλον δεν μας διαβάζεις συχνά. Άλλη εξήγηση δεν έχω για όσα έγραψες.

Akis, πολύ ωραίος ;)
Α3970, δεν νομίζω υπήρχε τέτοιο θέμα. Έχω πετάξει μερικές φορές μέσω SKG και συνήθως όλοι βγαίνουν και μπαίνουν καινούργιοι.

Δυο φορες στην ιδια πτηση και μειναμε μεσα, δεν ημασταν πολλοι αλλα δεν αδειασε και τελειως το αεροσκαφος.

Ερώτηση για αεροσκάφος

Φίλοι μήπως γνωρίζει κάποιος αν τα Α/Φ Α320 των πτήσεων Μόναχο-Θεσσαλονίκη-Μόναχο της Aegean έχουν καθόλου πρίζες στην οικονομική θέση για φόρτιση laptop; Ευχαριστώ!

Πριν 3 χρονια πεταξα τελευταια φορα τη διαδρομη με την ΑΕΕ, και δεν ειχαν. Σε 3 βδομαδες (15.09) πετω και παλι μαζι της, αν σε ενδιαφερει ακομη (και ειναι δλδ πριν απο την δικια σου προγραμματισμενη πτηση), να δω και να σε πω..

Φιλικα
Α.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά πετάω την επόμενη εβδομάδα. Μήπως κάποιο άλλο μέλος μπορεί να δώσει μία σίγουρη απάντηση γενικά για δυνατότητα φόρτισης laptop στην economy των Α320 της Aegean (όχι απαραίτητα για την πτήση που προανέφερα);

Όχι, δεν υπάρχουν απ΄ότι ξέρω (πέταξα πριν 2 μήνες σε α/φ με καινούργια καθίσματα)

Καλά τι πίνετε και θέλετε και πρίζες σε πτήση εντός Ευρώπης;

Εδώ ξηλώσαν τις υποδομές για τα ακουστικά, και εσείς περιμένετε να βάλουν πρίζες;

Πρίζα σε οικονομική;
Και μου αρέσει που το συζητάτε και σοβαρά. :D