Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
με το χειμερινο προγραμμα που θα εφαρμοστει δεν νομιζω να χρειαζονται αυτα τα 4 airbus οποτε αν τελειωνει το lease τους λιγο δυσκολο να παραμεινουν..εκτος και αν στο φετινο θερινο πανε πολυ καλα και θελουν να εχουν επαρκεια αεροσκαφων για το επομενο καλοκαιρι προσωπικα εκτιμω πως πρεπει να υπαρχει 319 στο στολο τους.

Από 1/7 φαίνεται πως το ένα από τα 3 319 μετακινείται από την SKG στη LCA και θα δρομολογηθεί σε 3 από τις 4 πτήσεις του LCA-ATH-LCA (σημαντική μείωση χωρητικότητας από τα 320). Αντίστοιχα, το 320 που μετακινείται από τη LCA στην SKG θα εκτελεί στις Α3500|1|2|3 (SKG-MUC-SKG-RHO-SKG-MUC-SKG)

Στην εξαμηνιαία οικονομική έκθεση της εταιρείας φαίνεται πως τα 5 Α320 από την τότε παραγγελία έχουν πάρει κι άλλη παράταση και θα μας έρθουν 2 το 2015 και 3 το 2016.

Απλά για να βρίσκεται και εδώ.

Aegean Airlines has selected Messier-Bugatti-Dowty (Safran group) for the exchange and overhaul of 29 A320 landing gear shipsets. The contract runs from 2012 until December 2019.

The A320 landing gears will be overhauled in the company's MRO (maintenance, repair and overhaul) facility in Gloucester, United Kingdom.

http://www.4-traders.com/SAFRAN-4696/ne ... -15317073/

Μια απορία, τι περιλαμβάνει το "shipset" των landing gear; Ολο το σύστημα ή μόνο ορισμένα μέρη του;

Απ' ό,τι ξέρω και ρώτησα, περιλαμβάνει όλο το σύστημα.

μπορει καποιος να μου απαντησει ποσα απο τα 29 airbus της aegean της ανηκουν και δεν ειναι μισθωμενα;
επισης καπου ακουσα πως επιστρεφονται τα 321...ειχα την αισθηση πως αυτα ειναι αγορασμενα.

Το διάβασα κι εγώ για τα Α321 τα οποια νομίζω ήταν ιδιοκτητα. Δε ξέρουμε ακριβώς πόσα είναι τα ιδιόκτητα γιατί στην πορεία έκανε κάποια sale & lease back.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Και τα τέσσερα Α321 της Α3 είναι leased αυτή τη στιγμή.

Από τα Α320, πόσα είναι leased?

Οσο αφορά τα 320

leased απο ILFC είναι SX-DVG SX-DVH SX-DVI

leased απο GECAS είναι SX-DVS SX-DVR SX-DVV SX-DVX

leased απο την ιρλανδική Aerventure είναι SX-DVJ SX-DVK SX-DVU

Ιδιώκτητα φαίνεται να είναι SX-DVL SX-DVM SX-DVN SX-DXQ SX-DVT SX-DVW SX-DVY SX-DGB

Τα υπόλοιπα είναι/ήταν leased(sub-leased) από olympic

Σύμφωνα πάντα με το
http://www.planespotters.net/Production ... etStatus=1