Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
στο σαιτ της aegean τα τελευταία αεροσκάφη παρουσιάζονται σαν μέρος της αρχικής της παραγγελίας εκτος απο τα 319. απλά μου κάνει εντύπωση που θα χρησιμοποιήθουν τόσα αεροσκάφη απο την στίγμη που το χειμερινό έχει μειωμένα δρομολόγια σε αρκετούς προορισμούς και δεν υπάρχουν και τα δρομολόγια τσαρτερ.

Ίσως στο καλοκαιρινό πρόγραμμα που οι συχνότητες των δρομολογίων είναι αυξημένες...

@ vubbav

Τι εννοείς αποσυμπίεση καμπίνας?

Αν δεις το ύψος του αεροσκάφους, λέει 10000' που πιθανότατα σημαίνει πως είχε πρόβλημα στην συμπίεση ή/και παροχή οξυγόνου της καμπίνας. Αλλιώς δεν εξηγείται το τόσο χαμηλό ύψος.

Καλά και δεν θα έλεγε κάποιος κάτι για την πτήση αυτή? Εκτός αν δεν είναι τόσο σημαντικό…. :?

Σύμφωνα με το χειμερινό πρόγραμμα που φορτώθηκε, τα 319 μας αποχαιρετούν τον ερχόμενο χειμώνα.

Αυτο ηταν γνωστο εδω και καιρο.. Το θεμα ειναι αν και ποσα 320 θα φυγουν επισης...

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Γνωστό; Καιρό; Εμένα δε μου το πε κανείς :mrgreen:

Για τα 320, όταν δω το χειμερινό πρόγραμμα πιο αναλυτικά θα έχω μια εικόνα των αναγκών :)

Τα Α319 που χρησιμοποιεί η Aegean είναι μισθωμένα από την Olympic Air και υπομισθωμένα στην Aegean, οπότε από την στιγμή που λήγει η μίσθωση στην ΟΑ αυτόματα λήγει και η υπομίσθωση στην Aegean. Αυτό είναι πάγιος νομικός κανόνας και ήταν γνωστο από την πρώτη στιγμή που υπεγράφησαν οι συμβάσεις υπομίσθωσης.

Από εκεί και πέρα, εάν η Ο.Α. είχε επιλογή εξαγοράς στο τέλος της μίσθωσης, τότε έχει την προτεραιότητα όσον αφορά το μέλλον τους. Πρέπει πρώτα η ΟΑ να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί την εξαγορά τους, για να μπορέσει η εκμισθώτρια να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε για νέα μίσθωση ή πώλησή τους. Απ' ότι ξέρω, η ΟΑ δεν τα μίσθωσε με προοπτική εξαγοράς. Άρα τόσο η ίδια, όσο και η Aegean, όσο και οποιοσδήποτε άλλος, μπορούν να διαπραγματευτούν νέα μίσθωσή τους.

Υπάρχουν και Α320 που πήγαν από την ΟΑ στην Α3 με το ίδιο καθεστώς υπομίσθωσης; Ή όλα τα Α320 της Α3 είναι ιδιόκτητα;

Τέσσερα Α320 είναι μισθωμένα μέσω της ΟΑ.