Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
καλες πτησεις και σε μας τους SKG - MUC η SKG - STR που ακομα εχουμε τα 737 τωρα το χειμωνα !

Το SX-DVT στο LGAV!

[album]15750[/album]

[album]15749[/album]

[album]15748[/album]

SX- DVT NEW ONE

φιλακια :thx:

Να δούμε αν στο μέλλον κρατήσει αυτό το νηολόγιο ή βρεθεί κάποιος που θα το θεωρήσει μακάβριο (όπως το SX-DIE της Hellenic Imperial) και ζητήσει να το αλλάξουν... D.V.T. = Deep Vain Thromvosis, δηλ. αυτό που προκαλεί το σύνδρομο της οικονομικής θέσης...

GP707":f1dyn4ww said:
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Α3 τα Α320 θα αντικαταστήσουν τα 737. Εξ' ου και για κάθε Α320 που έχει παραληφθεί ως τώρα έχει αποχωρήσει αντίστοιχα και ένα 737.

Αυτό νομίζω θα σταματήσει κάποια στιγμή να γίνεται γιατί η Aegean θέλει να αυξήσει τον στόλο. Συνεπώς, τα πάψουν να αποσύρονται Β737 μέχρι την στιγμή που το άθροισμα Α320/Α321+Β737 θα είναι 27 αεροπλάνα. Όταν γίνει αυτό, θα αρχίσει πάλι η αντικατάσταση 1 προς 1.

Το -300άρι το έχουν ακόμα ή το έδιωξαν;

panos81c":2ips0pd9 said:
GP707":2ips0pd9 said:
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Α3 τα Α320 θα αντικαταστήσουν τα 737. Εξ' ου και για κάθε Α320 που έχει παραληφθεί ως τώρα έχει αποχωρήσει αντίστοιχα και ένα 737.

Αυτό νομίζω θα σταματήσει κάποια στιγμή να γίνεται γιατί η Aegean θέλει να αυξήσει τον στόλο. Συνεπώς, τα πάψουν να αποσύρονται Β737 μέχρι την στιγμή που το άθροισμα Α320/Α321+Β737 θα είναι 27 αεροπλάνα. Όταν γίνει αυτό, θα αρχίσει πάλι η αντικατάσταση 1 προς 1.

Λαμβάνοντας υπ΄όψιν και τις συμβάσεις ενοικίασης (χρόνος & οικονομικό) στα υπάρχοντα 737 ...

Καλησπερα,
Θα ηθελα να μαθω αν καποιο απο τα Α320 SX-DVR ΚΑΙ Α320 SX-DVS ειχαν ταξιδεψει στο Ηρακλειο στις 29 Δεκεμβριου διοτι με την πρωινη πτηση ερχομενος απο Ηρακλειο το Αεροσκαφος ηταν του κουτιου που λεμε και κοιταντας τις ημερολογιες παραλαβης των αεροσκαφων συμπιπτουν με την ημερομηνια εκεινη.
Η πτηση ηταν απο το Ηρακλειο για Αθηνα στις 29/12 στισ 06΄45 το πρωι.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Ευχαριστω τον φιλο που μου εδωσε την πληροφορια απλα πανω στην βιασυνη δεν συγκρατησα το νιψκ του για να τον ευχαριστησω!!!
Πολυ ομορφο αεροσκαφοσ και πολυ ανετο!!!
Πολυ ομορφο στοιχειο οι οθονες που εχει και σου δειχνουν στοιχεια για την πτηση και που βρισκομαστε!!!
Πολυ καλο και το ευχαριστηθηκα!!!
Αν και ειμαι φιλος της ΟΑ μιας και με αυτην μεγαλωσα χαιρομαι παρα πολυ οταν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εταιρειες προοδευουν και κανουν περιφανο το ονομα της χωρας μας διεθνως!!!
Ελπιζω να γινει κατι και με την ΟΑ ωστε να εχουμε εναν καλυτερο ανταγωνισμο προς οφελος ολονων μας!!!
Ευχαριστω.