Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Aegean Airbus Α320

Την πληροφορια, για το 321 την ειδε και ο Spotterakis στο πιο ευχρηστο και αξιοπιστο γενικο συστημα κρατησεων το Amadeus.net. Συμφωνω απολυτα με την πολιτικη της Α3 να μεγαλωνει το στολο της και ως προς το μεγεθος τον αεροσκαφων. Ενδχομενως πλην της Κερκυρας και ττης πτησεις για Ντουσσελντορφ να υπαρχουν και αλλα δρομολογια Για εξωτερικο μονο,διοτι σε αλλη εσωτρικη πτηση δεν το ειδα.Αν και το βρισκω ακατορθωτο 1 αεροπλανο με ηδη 2 πτησεις την ημερα και μαλιστα η μια με πολλες ωρες , να κανει παραπανω.

jetflight":378qeayc said:
Ενδχομενως πλην της Κερκυρας και ττης πτησεις για Ντουσσελντορφ να υπαρχουν και αλλα δρομολογια Για εξωτερικο μονο,διοτι σε αλλη εσωτρικη πτηση δεν το ειδα.
Το άλλο 321 θα μπει στη γραμμή του Λονδίνου.
Στο site της πάντως cfu/dus τα έχει ακόμη με 320 για το καλοκαίρι..

Το Α-321 το εχει και στη γραμμή ATH-SKG..Ισως να το βάλουν εκτακτως και την περίοδο του 15αυγουστου σε γραμμές με μεγάλη ζήτηση..παντως μου κανει εντυπωση πως το βαζουν στη γραμμή για κερκυρα και οχι για ηρακλειο ή ρόδο που εχουν μεγαλύτερη ζητηση.. :?: αυτη τη ρημαδα τη γραμμη για λονδινο δεν τη βρισκω..ουτε στο αμαντεους..και με τοσο ανταγωνισμό από ΟΑ,ΒΑ,ΕΖΥ είναι αραγε καλή κινηση να ξεκινησει με Α-321 δεδομενου οτι δεν ξερουμε πως θα ανταποκριθει ο κοσμος στο δρομολόγιο για Στανστεντ?

Re: AEGEAN fleet

Είμαι περίεργος να δω , που θα τοποθετηθεί το 321 ?? Δεδομένου ότι θα ναι ο επικεφαλής του στόλου ή η ναυαρχίδα της εταιρείας για καιρό. Θα ναι θέμα αίγλης ή και συνάρτηση ζήτησης-πληροτήτων. Πέρα από τη Γερμανία είναι και αρκετοί ενχώριοι προορισμοί που ερίζουν για αυτό τον τύπο. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε περίπτωση τοποθέτησης λχ. στο Ηράκλειο , η αύξηση των θέσεων ίσως συνδιαστεί με συρρίκνωση της συχνότητας των πτήσεων. Δεν ξέρω βέβαια τι συμφέρει περισσότερο την εταιρεία.

Εχω πει αλλα σε αλλο τοπικ(Το οποιο θεωρω περιτο) σε αυτο που αναφερεται στα νεα 32S της Α3 που θα τοποθετηθουν.
Η μια γραμμη θα ειναι η Αθηνα-Θεσσαλονικη-Ντυσσελντορφ και η αλλη πιο αργα θα ειναι το Αθηνα-Κερκυρα.
2 δρομολογια με πολυ κινηση ιδιως το δευτερο το καλοκαιρι.

Γνωρίζουμε αν τα 321 και 319 θα προέλθουν από την Airbus ως παραγγελία (με μερική μετατροπή παραγγελίας των 320) ή μέσω κάποιας μορφής operating lease όπως τα τρία πρώτα 320?

Re: Aegean Airbus Α319/Α320/Α321

αν δεν απατωμαι ειχαν πει οτι θα ειναι απο την παραγγελια της Αιρμπας και μονο τα 3 Α-320 ηταν με μισθωση..

Τα 2 Α321 είναι όντως παραγγελία. Τα Α319 δεν έχω ιδέα. Θα είναι μετατροπή (μερική) της υπάχρουσας παραγγελίας από 320 σε 319 ή lease ?

λογικα θα ειναι μετατροπη καποιων Α-320 αφου παντα παρεχει αυτο το δικαιωμα η Αιρμπας στους αγοραστες της

θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Τα 321 θα έχουν σε κάθε θέση οθόνη ή θα είναι όπως στα 320;